تحقیق تاریخچه پرورش و جانور شناسی و نژاد های بوقلمون و معرفی انگل های طیور

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق تاریخچه پرورش و جانور شناسی و نژاد های بوقلمون و معرفی انگل های طیور دارای ۴۱ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۲-۱ پیشینه تحقیق    ۷
۱ – ۲-۱ بوقلمون    ۷
۱ – ۲ – ۲ جانور شناسی بوقلمون    ۸
۳-۲-۱ تاریخچه اهلی شدن بوقلمون    ۸
۱ – ۲ -۴ تاریخچه پرورش بوقلمون    ۸
۱ –۲-۵ تاریخچه نگهداری در ایران    ۹
۱ – ۲-۶ طبقه بندی بوقلمون از نظر جانور شناسی    ۱۰
۱ – ۲-۷ مختصری از فیزیولوژی بوقلمون    ۱۰
۱ – ۲-۸ تیپ ظاهری    ۱۰
۱-۲-۸-۱ سر    ۱۰
۱-۲-۸-۲ چشمها    ۱۰
۱-۲-۸ -۳ منقار    ۱۱
۱-۲-۸-۴ گردن    ۱۱
۱-۲-۸-۵ سینه    ۱۱
۱-۲-۸-۶ پشت    ۱۱
۱-۲-۸-۷ دم    ۱۱
۱-۲-۸-۸ ساق پا    ۱۱
۹-۲-۱ نژادهای بوقلمون    ۱۱
۱-۲-۱۰ دو نژاد مهم بوقلمون    ۱۲
۱-۲-۱۰-۱ بوقلمون برنز    ۱۲
۱-۲-۱۰-۲ بوقلمون سفید    ۱۴
۳-۱۰-۲-۱    نـژاد سیـاه:    ۱۵
۱-۱۱-۲ مدیریت جایگاه و محیط پرورش    ۱۶
۱-۲-۱۲ مدیریت پرورش    ۱۷
۱-۲-۱۳ تراکم گله    ۱۸
۱-۲-۱۴ دستگاه مادر مصنوعی    ۱۹
۱-۲-۱۵ نوک چینی    ۲۰
۱-۲-۱۶ قطع تاج و ریش    ۲۰
۱-۲-۱۷ قطع ناخن    ۲۱
۱-۲-۱۸ قطع پر    ۲۱
۱–۲ ۱۹  تغذیه    ۲۱
۱-۲-۲۰ میزان غذای بوقلمون    ۲۴
۱-۲۱-۲ انگل های طیور    ۲۶
۱-۲-۱-۲۱ تک یاخته های موجود در دستگاه گوارش    ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۱- هیستوموناس مله آگریدیس    ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۲- تریکوموناس گالینه    ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۳- کوکسیدیوز در ماکیان    ۲۸
۱-۲-۲۱-۱۴- کریپتوسپوریدیوم بیلئی و کریپتوسپوریدیوم مله آگریدیس    ۲۹
۲-۲۱-۲-۱ سستودهای مهم موجود در دستگاه گوارش و مدفوع    ۳۰
۱-۲-۲۱-۲-۱ داویناپروگلوتینا    ۳۰
۲-۲-۲۱-۲-۱ رایه تیا تتراگونا    ۳۰
۳-۲-۲۱-۲-۱ رایه تیا سیستی سیلوس    ۳۱
۴-۲-۲۱-۲-۱ رایه تینا اکینوبوتریدا    ۳۱
۵-۲-۲۱-۲-۱ آمبوتنیا کونه آتا مترادف آمبوتنیا اسفنوئیدس    ۳۲
۶-۲-۲۱-۲-۱ هیمنولپیس کانتانینا و هیمنولپیس کاریکا    ۳۲
۷-۲-۲۱-۲-۱ کوانوتینا اینفاندیبولوم    ۳۳
۸-۲-۲۱-۲-۱ فیمبریا فاسیولاریس    ۳۳
۹-۲-۲۱-۲-۱ ترماتودها    ۳۳
۳-۲۱-۲-۱ ترماتودهای موجود در مدفوع و دستگاه گوارش    ۳۳
۱-۳-۲۱-۲-۱ اکینوستومارولوتوم    ۳۳
۲-۳-۲۱-۲-۱ اکینوپاریفیوم رکاراتوم    ۳۴
۳-۳-۲۱-۲-۱ هیپودرائوم کونوئیدم    ۳۴
۴-۳-۲۱-۲-۱ نوتوکوتیلوس اتنواتوس    ۳۵
۵-۳-۲۱-۲-۱ کاتاتروپیس وروکوزا    ۳۵
۶-۳-۲۱-۲-۱ پوستار موستوموم کوموتاتوم (پوستار موستوموم گالیناروم)    ۳۵
۷-۳-۲۱-۲-۱ نماتودها    ۳۶
۴-۲۱-۲-۱ نماتودهای موجود در مدفوع و دستگاه گوارش    ۳۶
۱-۴-۲۱-۲-۱ آسکاریدیاگالی    ۳۶
۲-۴-۲۱-۲-۱ هتراکیس گالیناروم    ۳۶
۳-۴-۲۱-۲-۱ گاپیلا ریا انولتا مترادف اکولئوس انولاتوس    ۳۷
۴-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریاکونتورتا مترادف اکولئوس کونتوراتوس    ۳۷
-۴-۲۱-۲-۱۵ کاپیلاریا کودین فلاتا    ۳۸
۶-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریا ابسیگناتا    ۳۸
۷-۴-۲۱-۲-۱ تریکوسترونژیلوس تنوئیس    ۳۹
۸-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریا آناتیس (کاپیلدریوز روده باریک)    ۳۹
۹-۴-۲۱-۲-۱ نماتودهای با اهمیت ثانویه    ۴۰
۱۰-۴-۲۱-۲-۱ دسیفارنیکس اسپیراکیس مترادف (سیفارنکس ناسوتا و اکواریا اپیر رایس)    ۴۰
۱۱-۴-۲۱-۲-۱ تترامرس آمریکانا و تترامرس فی سیس پینا    ۴۰
۱۲-۴-۲۱-۲-۱ آکواریا نا مولوزا    ۴۰
۱۳-۴-۲۱-۲-۱ هترتیا گالیناروم    ۴۱
۱۴-۴-۲۱-۲-۱ سوبولورا برومپتی    ۴۱
۱۵-۴-۲۱-۲-۱ سوبولورا سکتوریا و سوبولورا دیفرنس    ۴۱
۱۶-۴-۲۱-۲-۱ استرونژیلوئیدس آویوم    ۴۱
منابع    ۴۲

منابع

۱-اسلام، ع. (۱۳۸۴): کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم سستود، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۱۸۰ و ۱۹۵-۱۹۲٫

۲-اسلامی، ع. (۱۳۸۵): کرم شناسی دامپزشکی جلد اول ترماتود، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۱۸۶ -۱۳۲٫

۳-اسلامی، ع. (۱۳۸۵): کرم شناسی دامپزشکی جلد سوم نماتود، انتشارات دانشگاه تهران ، صفحه: ۱۹۶ ، ۱۱۷ ، ۷۲۲ ، ۳۶۶٫

۴-رفیعی، ع.، راک­ما، ه. (۱۳۶۴): انگل شناسی بندپایان، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۲۹۹-۲۹۶٫

۵-سوهانی، ع.، خیرخواه، الف.، مسعودیان، ع. (۱۳۸۸):  مدیریت پرورش بوقلمون، انتشارات پرتو واقعه، صفحه:۳۵-۲۱٫

۶-عبدی، م. (۱۳۸۱): ۱۰۰۰سایت برتر دامپزشکی، کشاورزی ، جانورشناسی ، انتشارات مؤلف ، صفحه:  ۵۰٫

۷-کافن، ج. (۱۳۸۲): عفونت انگلی دامهای اهلی، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۲۹۲-۳۴۶٫

۸-Berner, B., Tortelly, R., Menezes, R.C., Muniz- Pereira ,L.C., Pointo, R.m. )2006:( Prevalence and pathology of the nematode heterakisgallinarum,the trematode parataisia bragai , and the protozoan histomonas meleagridis in the turkey , meleagris gallopavo. Men instoswaldo cruz. 101(6):677-81.

پیشینه تحقیق

۱ – ۲-۱ بوقلمون

پرنده بومی قاره آمریکا، اعقاب بوقلمون را به حدود ۵/۱ تا ۵ میلیون سال پیش در شمال آمریکا تخمین می­زنند. به طوری که بومیان قاره آمریکا قبل از تهاجم اروپاییان، به پرورش و نگهداری بوقلمون­های وحشی که اهلی گردیده بود می­پرداخته و گوشت آن را به مصرف می­رسانیدند. مصرف آن در طول سال بوده به یک یا دوبار در سال نمی­شده است. آنها می­دانستند که بوقلمون یک منبع غذایی عالی است. به همین دلیل بومیان مکزیک قدیم و جنوب غربی ایالات متحده نسبت به اهلی کردن بوقلمون اقدام نموده و اولین پرورش دهندگان بوقلمون محسوب می­شده­اند. سایر بومیان آمریکایی این پرنده را در محدوده چراگاههایشان شکار می­کردند. بوقلمون نه تنها یک منبع غذایی برای بومیان بود بلکه لباس و ادوات مختلف و اسلحه نیز از آن تهیه میکردند. در جشن­ها به عنوان غذا از آن بهره مند می شدند (۱۸).

۱ – ۲ – ۲ جانور شناسی بوقلمون

این پرنده در طبقه اوس، زیر طبقه نئورنیتس، فوق راسته نئوگ ناته، راسته گالی فورمیس زیر راسته گالی، تیره فازیانودآ، خانواده مله آگریدیده و جنس مله آگریس گولوپا قرار دارد.

در این جنس سه گونه به نامهای بوقلمون مکزیکی، آمریکایی و هندوراسی وجود دارد که دو گونه اول اجداد بوقلمون­های اهلی فعلی بوده و گونه سوم به صورت وحشی در جنگل های آمریکای لاتین و جنوب آمریکا قابلیت پرواز دارند یافت می­گردد(۱۸).

 ۳-۲-۱ تاریخچه اهلی شدن بوقلمون

بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است. برخی مبدأ اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می‏کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می­دانند. اولین شخصی که به طور مکتوب در سال ۱۴۹۹ به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است دروالونسونینو  می‏باشد.  ضمناً او را اولین فردی می‏دانند که در سال ۱۵۰۰ میلادی بوقلمون را به اروپا برد (۱۸).

۱ – ۲ -۴ تاریخچه پرورش بوقلمون

بوقلمون بزرگترین و سنگین­ترین پرنده خانگی است. برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر می­کنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن می­دانند در سال ۱۵۱۸ پس از کشف مکزیک بوقلمون به آن کشور وارد شد و سپس در سال ۱۵۲۴ بوقلمون اهلی به انگلستان برده شد و در قرن ۱۶ و ۱۷ مصرف گوشت بوقلمون در انگلستان رواج زیادی گرفت.

اولین شخصی که به طور مکتوب در سال ۱۴۹۹ به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدرو الونسونینو می­باشد. ضمناً او را اولین فردی می­دانند که در سال ۱۵۰۰ میلادی بوقلمون را به اروپا برد.

دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در اروپا و آمریکا چنین توجیه می­گردد. گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیر و از نقطه نظر کارکردی در تغذیه بسیار با اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه به گوشت گوساله­های بسیار جوان بدون چربی است.

امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می­توان آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا یا به صورت کالباس یا سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود.

نگهداری بوقلمون­ها تنها به چهار دیوری سالن­ها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است (۱۸).

۱ –۲-۵ تاریخچه نگهداری در ایران

این پرنده در زمان شاه عباس صفوی توسط تعدادی از تجار ارمنی که به ایتالیا رفته بودند به ایران وارد شد و از آن به بعد ارامنه مامور تکثیر و پرورش آن گردیدند.

به نظر می­آید که چون جنس نر این پرنده می­تواند همانند دیبای رومی رنگ چهره و فرم پرهای خود را هر لحظه به گونه­ای در آورد و ضمن ترسو و کودن بودن بسیار لذا بهترین نام برای او می­توانسته همین بوقلمون باشد. نگهداری سنتی بوقلمون در نواحی خراسان، گیلان و مازندران، آذربایجان غربی، شرقی و مرکزی، فارس، اصفهان و کرمان متداول است (۱۸).

 ۱ – ۲-۶ طبقه بندی بوقلمون از نظر جانور شناسی

بوقلمون­ها در طبقه بندی جانوری جز راسته گالی فرمیس زیر راسته گالی تیره فازیانیده تحت تیره مله اگریدین و جنس مله اگریس گالوپا می­باشد.

در تحت تیره مله اگریدین دو نوع بوقلمون به نام­های اگریو خازیس و اوسلاتا و مله اگریس گالوپا شناسایی شده است.

۱ – ۲-۷ مختصری از فیزیولوژی بوقلمون

تعداد کروموزومهای آن ۸۲ عدد می­باشد. تعداد ضربان قلب ۲۰۰ تا ۲۵۰ در دقیقه است، دستگاه گوارش بوقلمون شبیه به ماکیان بوده فقط در اندازه متفاوت است، دستگاه تولید مثل بوقلمون شباهت زیادی با ماکیان داشته و با غاز و اردک در عدم وجود قضیب اختلاف دارد. اسپرم ها ۵ تا ۷ روز در مجرای تناسلی جنس ماده زنده باقی می­ماند، شروع تخمگذاری در بوقلمون­ها ۲۳۰ تا ۲۴۰ روزگی است، از طرز گرفتن شاهپرها در بال می­توان به نر و ماده بودن بوقلمون­ها پی برد، قطع بال در بوقلمون از ۱ تا ۱۰ روزگی انجام می­گیرد، نوک چینی جهت جلوگیری از کانیبالسیم در ۲ تا ۵ هفتگی انجام می­گیرد(۱۸).

۱ – ۲-۸ تیپ ظاهری

۱-۲-۸-۱ سر

سر لخت یا بدون پر با رنگی متمایل به آبی حاوی گرههای متراکم گوشتی قرمز است.

 ۱-۲-۸-۲ چشم­ها

در بوقلمون­ها عنبیه قرمز مایل به قهوه­ای و مردمک سیاه رنگ است. چشم ها دارای سه پلک داخلی و خارجی هستند.

۱-۲-۸ -۳ منقار

سخت و شاخی بوده و دو منفذ تنفسی پرنده به صورت افقی در انتها و بالای آن قرار دارند.

-۲-۸-۴ گردن

نسبتا طویل و کمی به پشت خمیده است در زیر منقار یک پرده گوشتی شبیه به غبغب وجود دارد که تا نیمه گردن ادامه دارد.

 -۲-۸-۵ سینه

ابعاد سینه در انواع بوقلمون­ها متفاوت است. در ناحیه سینه جنس نر در سن ۸ تا ۹ ماهگی موهای زبر سیاه رنگی روییده است.

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.