409 views
پیشینه تحقیق تاریخچه پرورش و جانور شناسی و نژاد های بوقلمون و معرفی انگل های طیور دارای ۴۱ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.
۲-۱ پیشینه تحقیق ۷
۱ – ۲-۱ بوقلمون ۷
۱ – ۲ – ۲ جانور شناسی بوقلمون ۸
۳-۲-۱ تاریخچه اهلی شدن بوقلمون ۸
۱ – ۲ -۴ تاریخچه پرورش بوقلمون ۸
۱ –۲-۵ تاریخچه نگهداری در ایران ۹
۱ – ۲-۶ طبقه بندی بوقلمون از نظر جانور شناسی ۱۰
۱ – ۲-۷ مختصری از فیزیولوژی بوقلمون ۱۰
۱ – ۲-۸ تیپ ظاهری ۱۰
۱-۲-۸-۱ سر ۱۰
۱-۲-۸-۲ چشمها ۱۰
۱-۲-۸ -۳ منقار ۱۱
۱-۲-۸-۴ گردن ۱۱
۱-۲-۸-۵ سینه ۱۱
۱-۲-۸-۶ پشت ۱۱
۱-۲-۸-۷ دم ۱۱
۱-۲-۸-۸ ساق پا ۱۱
۹-۲-۱ نژادهای بوقلمون ۱۱
۱-۲-۱۰ دو نژاد مهم بوقلمون ۱۲
۱-۲-۱۰-۱ بوقلمون برنز ۱۲
۱-۲-۱۰-۲ بوقلمون سفید ۱۴
۳-۱۰-۲-۱ نـژاد سیـاه: ۱۵
۱-۱۱-۲ مدیریت جایگاه و محیط پرورش ۱۶
۱-۲-۱۲ مدیریت پرورش ۱۷
۱-۲-۱۳ تراکم گله ۱۸
۱-۲-۱۴ دستگاه مادر مصنوعی ۱۹
۱-۲-۱۵ نوک چینی ۲۰
۱-۲-۱۶ قطع تاج و ریش ۲۰
۱-۲-۱۷ قطع ناخن ۲۱
۱-۲-۱۸ قطع پر ۲۱
۱–۲ ۱۹ تغذیه ۲۱
۱-۲-۲۰ میزان غذای بوقلمون ۲۴
۱-۲۱-۲ انگل های طیور ۲۶
۱-۲-۱-۲۱ تک یاخته های موجود در دستگاه گوارش ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۱- هیستوموناس مله آگریدیس ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۲- تریکوموناس گالینه ۲۶
۱-۲-۲۱-۱۳- کوکسیدیوز در ماکیان ۲۸
۱-۲-۲۱-۱۴- کریپتوسپوریدیوم بیلئی و کریپتوسپوریدیوم مله آگریدیس ۲۹
۲-۲۱-۲-۱ سستودهای مهم موجود در دستگاه گوارش و مدفوع ۳۰
۱-۲-۲۱-۲-۱ داویناپروگلوتینا ۳۰
۲-۲-۲۱-۲-۱ رایه تیا تتراگونا ۳۰
۳-۲-۲۱-۲-۱ رایه تیا سیستی سیلوس ۳۱
۴-۲-۲۱-۲-۱ رایه تینا اکینوبوتریدا ۳۱
۵-۲-۲۱-۲-۱ آمبوتنیا کونه آتا مترادف آمبوتنیا اسفنوئیدس ۳۲
۶-۲-۲۱-۲-۱ هیمنولپیس کانتانینا و هیمنولپیس کاریکا ۳۲
۷-۲-۲۱-۲-۱ کوانوتینا اینفاندیبولوم ۳۳
۸-۲-۲۱-۲-۱ فیمبریا فاسیولاریس ۳۳
۹-۲-۲۱-۲-۱ ترماتودها ۳۳
۳-۲۱-۲-۱ ترماتودهای موجود در مدفوع و دستگاه گوارش ۳۳
۱-۳-۲۱-۲-۱ اکینوستومارولوتوم ۳۳
۲-۳-۲۱-۲-۱ اکینوپاریفیوم رکاراتوم ۳۴
۳-۳-۲۱-۲-۱ هیپودرائوم کونوئیدم ۳۴
۴-۳-۲۱-۲-۱ نوتوکوتیلوس اتنواتوس ۳۵
۵-۳-۲۱-۲-۱ کاتاتروپیس وروکوزا ۳۵
۶-۳-۲۱-۲-۱ پوستار موستوموم کوموتاتوم (پوستار موستوموم گالیناروم) ۳۵
۷-۳-۲۱-۲-۱ نماتودها ۳۶
۴-۲۱-۲-۱ نماتودهای موجود در مدفوع و دستگاه گوارش ۳۶
۱-۴-۲۱-۲-۱ آسکاریدیاگالی ۳۶
۲-۴-۲۱-۲-۱ هتراکیس گالیناروم ۳۶
۳-۴-۲۱-۲-۱ گاپیلا ریا انولتا مترادف اکولئوس انولاتوس ۳۷
۴-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریاکونتورتا مترادف اکولئوس کونتوراتوس ۳۷
-۴-۲۱-۲-۱۵ کاپیلاریا کودین فلاتا ۳۸
۶-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریا ابسیگناتا ۳۸
۷-۴-۲۱-۲-۱ تریکوسترونژیلوس تنوئیس ۳۹
۸-۴-۲۱-۲-۱ کاپیلاریا آناتیس (کاپیلدریوز روده باریک) ۳۹
۹-۴-۲۱-۲-۱ نماتودهای با اهمیت ثانویه ۴۰
۱۰-۴-۲۱-۲-۱ دسیفارنیکس اسپیراکیس مترادف (سیفارنکس ناسوتا و اکواریا اپیر رایس) ۴۰
۱۱-۴-۲۱-۲-۱ تترامرس آمریکانا و تترامرس فی سیس پینا ۴۰
۱۲-۴-۲۱-۲-۱ آکواریا نا مولوزا ۴۰
۱۳-۴-۲۱-۲-۱ هترتیا گالیناروم ۴۱
۱۴-۴-۲۱-۲-۱ سوبولورا برومپتی ۴۱
۱۵-۴-۲۱-۲-۱ سوبولورا سکتوریا و سوبولورا دیفرنس ۴۱
۱۶-۴-۲۱-۲-۱ استرونژیلوئیدس آویوم ۴۱
منابع ۴۲
۱-اسلام، ع. (۱۳۸۴): کرم شناسی دامپزشکی جلد دوم سستود، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۱۸۰ و ۱۹۵-۱۹۲٫
۲-اسلامی، ع. (۱۳۸۵): کرم شناسی دامپزشکی جلد اول ترماتود، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۱۸۶ -۱۳۲٫
۳-اسلامی، ع. (۱۳۸۵): کرم شناسی دامپزشکی جلد سوم نماتود، انتشارات دانشگاه تهران ، صفحه: ۱۹۶ ، ۱۱۷ ، ۷۲۲ ، ۳۶۶٫
۴-رفیعی، ع.، راکما، ه. (۱۳۶۴): انگل شناسی بندپایان، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۲۹۹-۲۹۶٫
۵-سوهانی، ع.، خیرخواه، الف.، مسعودیان، ع. (۱۳۸۸): مدیریت پرورش بوقلمون، انتشارات پرتو واقعه، صفحه:۳۵-۲۱٫
۶-عبدی، م. (۱۳۸۱): ۱۰۰۰سایت برتر دامپزشکی، کشاورزی ، جانورشناسی ، انتشارات مؤلف ، صفحه: ۵۰٫
۷-کافن، ج. (۱۳۸۲): عفونت انگلی دامهای اهلی، انتشارات دانشگاه تهران، صفحه: ۲۹۲-۳۴۶٫
۸-Berner, B., Tortelly, R., Menezes, R.C., Muniz- Pereira ,L.C., Pointo, R.m. )2006:( Prevalence and pathology of the nematode heterakisgallinarum,the trematode parataisia bragai , and the protozoan histomonas meleagridis in the turkey , meleagris gallopavo. Men instoswaldo cruz. 101(6):677-81.
پرنده بومی قاره آمریکا، اعقاب بوقلمون را به حدود ۵/۱ تا ۵ میلیون سال پیش در شمال آمریکا تخمین میزنند. به طوری که بومیان قاره آمریکا قبل از تهاجم اروپاییان، به پرورش و نگهداری بوقلمونهای وحشی که اهلی گردیده بود میپرداخته و گوشت آن را به مصرف میرسانیدند. مصرف آن در طول سال بوده به یک یا دوبار در سال نمیشده است. آنها میدانستند که بوقلمون یک منبع غذایی عالی است. به همین دلیل بومیان مکزیک قدیم و جنوب غربی ایالات متحده نسبت به اهلی کردن بوقلمون اقدام نموده و اولین پرورش دهندگان بوقلمون محسوب میشدهاند. سایر بومیان آمریکایی این پرنده را در محدوده چراگاههایشان شکار میکردند. بوقلمون نه تنها یک منبع غذایی برای بومیان بود بلکه لباس و ادوات مختلف و اسلحه نیز از آن تهیه میکردند. در جشنها به عنوان غذا از آن بهره مند می شدند (۱۸).
این پرنده در طبقه اوس، زیر طبقه نئورنیتس، فوق راسته نئوگ ناته، راسته گالی فورمیس زیر راسته گالی، تیره فازیانودآ، خانواده مله آگریدیده و جنس مله آگریس گولوپا قرار دارد.
در این جنس سه گونه به نامهای بوقلمون مکزیکی، آمریکایی و هندوراسی وجود دارد که دو گونه اول اجداد بوقلمونهای اهلی فعلی بوده و گونه سوم به صورت وحشی در جنگل های آمریکای لاتین و جنوب آمریکا قابلیت پرواز دارند یافت میگردد(۱۸).
بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است. برخی مبدأ اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر میکنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن میدانند. اولین شخصی که به طور مکتوب در سال ۱۴۹۹ به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است دروالونسونینو میباشد. ضمناً او را اولین فردی میدانند که در سال ۱۵۰۰ میلادی بوقلمون را به اروپا برد (۱۸).
بوقلمون بزرگترین و سنگینترین پرنده خانگی است. برخی مبدا اصلی این پرنده را آمریکای شمالی و مرکزی ذکر میکنند و برخی دیگر ساکنین مکزیکو یعنی سرخپوستان آزتک و مایا را مسئول اهلی شدن آن میدانند در سال ۱۵۱۸ پس از کشف مکزیک بوقلمون به آن کشور وارد شد و سپس در سال ۱۵۲۴ بوقلمون اهلی به انگلستان برده شد و در قرن ۱۶ و ۱۷ مصرف گوشت بوقلمون در انگلستان رواج زیادی گرفت.
اولین شخصی که به طور مکتوب در سال ۱۴۹۹ به بوقلمون اشاره کرده و در مورد آن بحث نموده است پدرو الونسونینو میباشد. ضمناً او را اولین فردی میدانند که در سال ۱۵۰۰ میلادی بوقلمون را به اروپا برد.
دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در اروپا و آمریکا چنین توجیه میگردد. گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیر و از نقطه نظر کارکردی در تغذیه بسیار با اهمیت و ارزش غذایی آن شبیه به گوشت گوسالههای بسیار جوان بدون چربی است.
امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و میتوان آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران و سینه و یا یا به صورت کالباس یا سوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود.
نگهداری بوقلمونها تنها به چهار دیوری سالنها محدود نشده بلکه این امکان حتی در مزرعه و فضای باز برای آنها بیشتر ممکن است (۱۸).
این پرنده در زمان شاه عباس صفوی توسط تعدادی از تجار ارمنی که به ایتالیا رفته بودند به ایران وارد شد و از آن به بعد ارامنه مامور تکثیر و پرورش آن گردیدند.
به نظر میآید که چون جنس نر این پرنده میتواند همانند دیبای رومی رنگ چهره و فرم پرهای خود را هر لحظه به گونهای در آورد و ضمن ترسو و کودن بودن بسیار لذا بهترین نام برای او میتوانسته همین بوقلمون باشد. نگهداری سنتی بوقلمون در نواحی خراسان، گیلان و مازندران، آذربایجان غربی، شرقی و مرکزی، فارس، اصفهان و کرمان متداول است (۱۸).
بوقلمونها در طبقه بندی جانوری جز راسته گالی فرمیس زیر راسته گالی تیره فازیانیده تحت تیره مله اگریدین و جنس مله اگریس گالوپا میباشد.
در تحت تیره مله اگریدین دو نوع بوقلمون به نامهای اگریو خازیس و اوسلاتا و مله اگریس گالوپا شناسایی شده است.
تعداد کروموزومهای آن ۸۲ عدد میباشد. تعداد ضربان قلب ۲۰۰ تا ۲۵۰ در دقیقه است، دستگاه گوارش بوقلمون شبیه به ماکیان بوده فقط در اندازه متفاوت است، دستگاه تولید مثل بوقلمون شباهت زیادی با ماکیان داشته و با غاز و اردک در عدم وجود قضیب اختلاف دارد. اسپرم ها ۵ تا ۷ روز در مجرای تناسلی جنس ماده زنده باقی میماند، شروع تخمگذاری در بوقلمونها ۲۳۰ تا ۲۴۰ روزگی است، از طرز گرفتن شاهپرها در بال میتوان به نر و ماده بودن بوقلمونها پی برد، قطع بال در بوقلمون از ۱ تا ۱۰ روزگی انجام میگیرد، نوک چینی جهت جلوگیری از کانیبالسیم در ۲ تا ۵ هفتگی انجام میگیرد(۱۸).
سر لخت یا بدون پر با رنگی متمایل به آبی حاوی گرههای متراکم گوشتی قرمز است.
در بوقلمونها عنبیه قرمز مایل به قهوهای و مردمک سیاه رنگ است. چشم ها دارای سه پلک داخلی و خارجی هستند.
سخت و شاخی بوده و دو منفذ تنفسی پرنده به صورت افقی در انتها و بالای آن قرار دارند.
نسبتا طویل و کمی به پشت خمیده است در زیر منقار یک پرده گوشتی شبیه به غبغب وجود دارد که تا نیمه گردن ادامه دارد.
ابعاد سینه در انواع بوقلمونها متفاوت است. در ناحیه سینه جنس نر در سن ۸ تا ۹ ماهگی موهای زبر سیاه رنگی روییده است.
تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ را پرداخت نمایید.
ارسال نظر