تحقیق گیاه شناسی توت فرنگی و کشت هیدروپونیک

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق گیاه شناسی توت فرنگی و کشت هیدروپونیک دارای ۳۲ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۱-۲-مقدمه :    ۴
۱-۳- گیاه شناسی توت فرنگی:    ۵
۱-۴-ارقام توت فرنگی:    ۶
۱-۵-طبقه بندی بسترهای رایج درکشت هیدروپونیک:    ۷
۱-۶-کود آبیاری:    ۸
۱-۷-کیفیت آب:    ۹
۱-۸-علت استفاده ازکشت هیدروپونیک:    ۹
۱-۹- طبقه بندی  سیستم های هیدروپونیک:    ۹
۱-۱۰-تکنیک های مدیریت غذایی:    ۱۰
۱-۱۱-خاک درمقابل هیدروپونیک:    ۱۰
۱-۱۲-تغذیه وهیدروپونیک:    ۱۱
۱-۱۳-آینده هیدروپونیک:    ۱۱
۱-۱۴- توت فرنگی هیدروپونیک درحال رشد:    ۱۲
۱-۱۵- مروری بر تحقیقات    ۱۳
فهرست منابع:    ۲۶

منابع

Smith, C.R. 1957. A study of inorganic nutrition of strawberries. Diss. Abstr. 17: 2757-2758.

Hancock, J.F., 1999. Strawberries, pp: 190–۲۱۲٫ CABI Publishing Issa, M., E. Maloupa and D. Gerasopoulos, 1997. Effects of the substrate onyield and quality of two gerbera vareteis grown under protection.Chaiers Options Mediterranean’s, 31: 365–۹

Hochmuth, G.]. and R. C. Hochmuth. 2003. Nutrient solution formulationfor hydroponic (Perlite, Rockwool, NFI) tomatoes in Florida. HS796.

Altieri R, Esposito A, Baruzzi G (2010). Use of olive mill waste mix as peat surrogate in substrate for strawberry soilless cultivation. Int. Biodeterior. Biodegrad. 64: 670-675.

Lykas, C. H.; Giaglaras, P. & Kittas, C. (2001). Nutrient Solution Management Recirculating Soilless Culture of Rose in Mild Winter Climates. Acta Horticulturae, Vol.559, No.1, (Oct 2001), pp. 543-548, ISSN 0567-7572

Jones, J.B. 2005. Hydroponics: a practical guide for the soilless grower. CRC Press. Boca Raton. Fla

Sarooshi, R., 1994, Hydroponic growing strawberries. In: Hydroponics Workshop. Salamander Bay, 16-18’h March, 1987, NSW. 93pp. Cited by Anagnostou, 1993,Above

Sevgican A, Tüzel Y, Gül A, Eltez RZ (2000). Türkiye’de örtüaltı yeti_tiricili_i. Türkiye Ziraat Müh. V. Teknik Kongresi, Cilt II, Ankara,pp. 679-707.

Zekki, H.; Gauthier, L. & Gosselin A. (1996). Growth, Productivity and Mineral Composition of Hydroponically Cultivated Greenhouse Tomatoes, With or Without Nutrient Slution Recycling. Journal of the American Society for Horticultural Science, Vol.121, No.6, (Nov 1996), pp. 1082-1088, ISSN 0003-106

Takeda, F.(2002) Out-of-season strawberry production in the eastern United States. Acta Hort. 567:569–۵۷۲٫

Takeda, F. 1999. Out-of-season greenhouse strawberry production in soilless substrate Adv. Strawberry Research 18:4-15

Tuzel I.H., Tuzel Y., Gul A., Altunlu H., and Eltez R.Z.1994. Effect of different irrigation schedules, substrate and

substrate volume on fruit quality and yield of greenhouse tomato. Acta Horticulture, 548: 285-291.

Fozia Noureen, Muhammad Saleem Jilani, Mehwish * Kashif Waseem and Kiran. Department of Horticultural Science, Faculty of Agriculture, University Gomal, Dera Ismail Khan- Yield of tomato under hydroponic culture: Clean. J. Agriculture. Science, Vol. 47 (1), 19-25, 2010 – ISSN (print) 0552-9034, ISSN (online) 2076-0906

۱-۲-مقدمه :

امروزه کشاورزی با بحران هایی نظیر کمبود آب ، آلودگی زیستی ، کارایی پایین مصرف آب روبروست که نگاه دقیق به این موضوعات نیازمند توجه بیشتر به موضوع مدیریت آب دراین بخش میباشد. با توجه به این مسئله با گسترش هرچه بیشتر جمعیت کره زمین مشکل فقرغذایی وگرسنگی وقحطی را خواهیم داشت. کشاورزی مشکلاتی دیگرنظیر خاک نامناسب نیز دارد. مشکلاتی که برای پرورش گیاهان درخاک بوجود می آید باعث شده تا کشاورزان باضررو زیان زیادی روبرو شوند. تغییر کشاورزی ازسنتی به مدرن وسیستم های کارآمدی به روز که به پیشرفت بخش کشاورزی ومصرف بهینه منابع آبی وزمین میپردازد کشت بدون خاک (هیدروپونیک ) میباشد.کشت بدون خاک ازروشهای جدید برای کاشت وپرورش گیاهان بخصوص درمناطقی با منابع محدود آبی وخاکی وزمین های غیرقابل کشت میباشد. بسیاری ازمشکلات بخش کشاورزی با این روش ازبین میرود ومحصولی با سلامت بیشتر وکیفیت بالا راخواهیم داشت.

دراین مقاله سعی براین شده است که هیدروپونیک بطور گسترده مورد بررسی قراربگیرد.کلمه هیدروپونیک ازدو واژه یونانی  hydro(آب) و ponus(کشت وکار) تشکیل شده است.این واژه برای اولین باردرسال۱۹۲۹ توسط  Gerickاستاد دانشگاه کالیفرنیا که ازیک تکنیک آزمایشگاهی به ابزارتجاری برای گیاهان درحال رشددرآمده مورد استفاده قرارداد. ارتش ایالات متحده با استفاده ازکشت هیدروپونیک به رشد موادغذایی تازه برای سربازان درطول جنگ جهانی دوم درجزایراقیانوس آرام میپرداختند.۱۹۵۰هکتارمزارع تجاری بادوام درامریکا، اروپا، آسیا وآفریقا وجود دارد.(Arjina,2000)

هیدروپونیک رشد گیاهان درمحلول غذایی مایع و بسترهای کشت مصنوعی است.بسترهای مورد استفاده عبارتند از: رس منبسط شده،  الیاف سخت و زبر،  پرلیت،   ورمی کولیت،   ذرات آجر،  بادام زمینی بسته بندی شده ، پشم سنگ والیاف چوب میباشد.هیدروپونیک بعنوان یک روش بادوام درتولید سبزیجات(گوجه فرنگی، کاهو، خیار وفلفل) وهمچنین محصولات زینتی مانند گل رز، گل های پیازدار و توت فرنگی و درختچه های زینتی شناخته شده است.oklahoma,2000)) با توجه به ممنوعیت استفاده ازمتیل بروماید درکشت های خاکی تقاضا برای کشت های هیدروپو نیک درچند دهه اخیربه سرعت افزایش یافته است.ازمزایای کاربرد این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– می توان ازاین کشت درمناطقی که کشاورزی وباغبانی درآن امکان پذیر نیست مورد استفاده قرارداد برای مثال مناطق بیابانی خشک یا مناطقی با آب وهوای سرد

– کنترل کامل محتوای مواد مغذی، pH،  محیط رشد، هزینه پایین مصرف آب به دلیل بازیافت آب و محلول غذایی

– رشد سریع ویکنواخت به دلیل اکسیژن رسانی بیشتربه منطقه ریشه

– حذف یا کاهش حشرات وباکتریها وقارچ ها به دلیل عدم وجود خاک

– تولید حداکثرمحصول

– عدم انجام عملیات خاک ورزی نظیر وجین،  تناوب زراعی ، دفع علفهای هرز و شخم

برخی محصولات مانند کاهو و توت فرنگی را می توان ازسطح زمین تا ارتفاع مشخص می توان کاشت وعملیات کشاورزی را روی آن یه آسانی انجام داد . دراین صورت نیز هزینه کارگرپایین می آید

– کاهش شوک پیوند

اما درکناراین مزایا معایبی دراین نوع کشت دیده می شود که به شرح زیراست:

۱)هزینه بالای تاسیسات وعملیات اجرایی نسبت به کشت های درون خاکی زیاد است

۲)مهارت ودانش کافی برای به نتیجه رسیدن مطلوب ودرحد تجاری

۳)برخی ازبیماریهایی مانند قارچ فوزاریومی و ورتیسیلیومی می تواند به سرعت ازطریق این سیستم گسترش یابد.با این حال بسیاری گونه های مقاوم به این قارچ ها کشت می شوند.((Erogul and Ongum, 2005

۱-۳- گیاه شناسی توت فرنگی:

توت فرنگی یکی از بی نظیرترین ریز میو ه ای مناطق معتدله است که در دهه های اخیر در زمره تولیدات مهم و تجاری قرار گرفته است. این محصول به دلیل عطر و طعم و محتویات سرشار از ویتامین آن به خوبی شناخته شده و جایگاه خود را در رژیم غذایی میلیون ها نفر درجهان پیدا کرده است یکی از عوامل موثر در رشد  عملکرد توت فرنگی کیفیت آب مصرفی و خاک مورد نیاز این گیاه است .گیاه توت فرنگی از دو هزار سال پیش اهلی شده است.توت فرنگی از خانواده گل سرخیان Rosaceae  و از جنس  Fragaria   می باشد.توت فرنگی جز ء میوه های دانه ریز می باشد و گونه توت فرنگی Fragria ananasa  هیبریدی از بین گونه طبیعی می باشد که کشت آن در حال حاضر متداول می باشد.

*گل در توت فرنگی دو جنسی است و گرده افشانی در آن حائز اهمیت بوده ودر شکل میوه اهمیت بسزائی دارد، لذا حضور زنبور در زمان گرده افشانی در مزرعه و باد بسیار مهم می باشد. به همین علت آبیاری بارانی درزمان گلدهی برای توت فرنگی توصیه نمی شود. درجه حرارت مناسب گل انگیزی در توت فرنگی ۱۵ درجه سا نتی گراد میباشد. گرده افشانی کامل در توت فرنگی موجب خوش فرمی میوه آن میشود.

*گل آذین توت فرنگی یک ساقه تغییر شکل یافته است که به یک شکوفه اولیه ختم می شود.

*برگ های توت فرنگی سه برگچه ای و رنگ برگها در ارقام مختلف متفاوت می باشد.

*قسمت خوراکی میوه توت فرنگی از رشد نهنج گل حاصل میشود.

*در توت فرنگی حدود ۹۰ % ریشه ها در عمق ۱۵ سانتی متری خاک پراکنده می شود. در نتیجه در شرایط هوای گرم و خشکی خاک اگر بخواهیم بوته ای با میوه ی شاداب داشته باشیم هر ۳ روز یک باربا توجه به نوع خاک نیاز به آبیاری دارد. به گونه ایکه به طور معمول رطوبت خاک در حد متعارف حفظ شود. Smith, 1957))

۱-۴-ارقام توت فرنگی:

ارقام توت فرنگی دریکی از سه دسته زیر قرار می گیرند:

الف) ارقامی که تنها یکبار درسال میوه می دهند

ب)ارقامی که درسال اول به شکوفه می نشیند تا درسال دوم میوه های پایدار تولید کنند.

ج)ارقامی که ۲ بار درسال میوه می دهند.

درطبقه بندی دیگر به سه دسته روزکوتاه، روزبلند و روز خنثی وجود دارند.توت فرنگی رقم گاویتا روزخنثی است یعنی به طول مدت تابش نور بی تفاوت است اما به طور معمول ۷-۸ ساعت طول روز برای رشد این گیاه کافی است. اما دربین سایر توت ها درسراسر فصل رشد شیرینی خاصی دارد. پس از اولین برداشت شکوفه درطول تابستان برای تبدیل شدن به میوه پدیدار می گردد.

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق گیاه شناسی باقلا و بیماریهای آن
  • تحقیق گیاه شناسی محلب و عوامل موثر و روش‌های بالابردن جوانه‌زنی بذر
  • تحقیق گیاه شناسی جو و اثرات تنش خشکی بر ویژگیهای فیزیولوژیک و آناتومیک گیاه
  • تحقیق گیاه شناسی ذرت و کودهای بیولوژیک و نقش آن‌ها در تغذیه گیاهان
  • تحقیق مشخصات گیاه شناسی آلوئه ورا و تاثیر آبیاری با فاضلاب بر گیاهان
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.