تحقیق ویژگیهای شخصیت و ضرورت و اهمیت کارآفرینی و تاریخچه پیدایش و گسترش بیمه

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق ویژگیهای شخصیت و ضرورت و اهمیت کارآفرینی و تاریخچه پیدایش و گسترش بیمه دارای ۴۹ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۱-۲- شخصیت    ۵
۱-۱-۲- تعاریف شخصیت    ۵
۲-۱-۲- ویژگیهای شخصیت از دیدگاه کارل گوستاویونگ    ۵
۳-۱-۲- ویژگیهای شخصیت از دیدگاه کاتل    ۶
۴-۱-۲-ویژگی شخصیتی از دیدگاه اچ ،جی، آیزنگ    ۷
۵-۱-۲-ویژگی شخصیتی از دیدگاه جولیان راتر    ۷
۶-۱-۲- ویژگیهای شخصیتی مدل پنج عامل    ۱۰
۷-۱-۲- طبقه‌بندی ویژگی‌های شخصیت براساس مدل پنج عامل    ۱۰
۸-۱-۲- مروری بر تاریخچه مدل پنج عاملی    ۱۱
۲-۲-کارآفرینی    ۱۴
۱-۲-۲- تعاریف کارآفرینی    ۱۴
۲-۲-۲- ضرورت و اهمیت کارآفرینی    ۱۵
۳-۲-۲- کارآفرین    ۱۷
۴-۲-۲- کارآفرین چه کاری را انجام می‌دهد؟    ۱۸
۵-۲-۲- کارآفرین چگونه کارآفرینی می‌کند؟    ۱۹
۶-۲-۲- سیر تاریخی تحول کارآفرینی    ۲۰
۷-۲-۲- کارآفرینی از دیدگاه دانشمندن مدیریت    ۲۲
۸-۲-۲- دیدگاه‌ها و رویکردهای کارآفرینی    ۲۳
۹-۲-۲- فرآیند کارآفرینی    ۲۴
۱۰-۲-۲- سابقه آموزش کارآفرینی    ۲۴
۱۱-۲-۲- جایگاه آموزش کارآفرینی    ۲۵
۱۲-۲-۲- تفاوت‌های کارآفرینان و مدیران    ۲۶
۱۳-۲-۲- کارآفرینی  فردی    ۲۷
۱۴-۲-۲- کارآفرینی سازمانی     ۲۸
۱۵-۲-۲- کارآفرینی گروهی    ۲۹
۱۶-۲-۲- کارآفرینی اجتماعی    ۳۰
۱۷-۲-۲- عناصر کارآفرینی    ۳۲
۱۸-۲-۲- ویژگی‌های شخصیتی کارآفرینان    ۳۳
۳-۲- پیشینه تجربی    ۳۸
۱-۳-۲- تحقیقات داخلی    ۳۸
۲-۳-۲- تحقیقات خارجی    ۴۰
۴-۲- بیمه    ۴۳
۱-۴-۲- تاریخچه پیدایش و گسترش بیمه    ۴۳
۲-۴-۲-آغاز عملیات بیمه ای در کشور    ۴۴
۳-۴-۲- تصویب قانون بیمه    ۴۵
منابع    ۴۷
الف) منابع فارسی    ۴۷
ب) منابع انگلیسی    ۴۹

منابع

جلیل خانی ،غلامحسین، ۱۳۷۹، بررسی و ارزیابی ویژگی شخصیتی کانون کنترل( درون گرایی/ برون گرایی) نمایندگان دوره پنجم مجلس شورای اسلامی، پایان نامه برای دریافت کارشناسی ارشد مرکز آموزش مدیریت دولتی استان زنجان.

باپیرزاده، ابوذر، ۱۳۸۵،بررسی و مقایسه منبع کنترل(درونی-بیرونی) و رابطه آن با احساس تنهایی در ورزشکاران پسر ورزش‌های تیمی و انفرادی شهر همدان،پایان نامه برای دریافت کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علوم ورزشی، کرمانشاه.

گروسی فرشی, میرتقی. (۱۳۸۰)، رویکرد نوین در ارزیابی شخصیت، تبریز: انتشارات جامعه پژوه.

شولتز، د، کریمی، ی، ۱۳۸۹، نظریه‌های شخصیت، نشر ارسباران، چاپ هشتم.

کریمی، یوسف،۱۳۷۶، روانشناسی شخصیت،تهران، نشر ویرایش.

کوراتکو، دانلداف و هاجتس، (۱۳۸۳)، کارآفرینی، عامل محرابی، ابراهیم و تبرائی، محسن(مترجمان)، مشهد: دانشگاه فردوسی مشهد.

شمسایی،ن.،۱۳۸۵، بررسی ارتباط منبع کنترل (درونی/ بیرونی )و احساس تنهایی در بین دانشجویان پسر ورزشکار وغیر ورزشکار دانشگاه رازی کرمانشاه ،پایان نامه برای دریافت کارشناسی ارشد دانشگاه رازی تربیت بدنی وعلوم ورزشی.

احمد پور، محمود(۱۳۷۸)، کارآفرینی: تعاریف، نظریات، الگوها، پردیس۵۷ .

احمد پور، محمود، (۱۳۸۱)، کارآفرینی، تهران: انتشارات پردیس.

احمدپور، محمود و دیگران،(۱۳۸۳)، تجارب کارآفرینی در کشورهای منتخب، تهران: مؤسسه انتشارات امیر کبیر.

کیخانژاد، مهین. (۱۳۸۷)، بررسی رابطه بین ذهنیت فلسفی و ابعاد آن با انجام وظایف مدیریتی متوسطه شهرستان زاهدان، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه سیستان و بلوچستان.

علوی، امین اللَه. (۱۳۷۱)، روانشناسی مدیریت و سازمان، تهران: مرکز آموزش مدیریت دولتی، چاپ اول.

گوهری مقدم، مریم. (۱۳۸۶)، رابطه ویژگی‌های شخصیتی و سبک رهبری مدیران مدارس متوسطه دخترانه و پسرانه، پایان نامه کارشناسی ارشد،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن.

نادریان جهرمی، مسعود. امیرحسینی، سید احسان. (۱۳۸۶)، بررسی رابطه بین ویژگی‌های شخصیتی و دموگرافی مدیران ورزشی با مهارت شغلی آنها، فصلنامه المپیک، سال پانزدهم شماره ۳٫

نعامی، عبدالزهرا.(۱۳۸۴)، بررسی سبک‌های رهبری و خشنودی شغلی در کارکنان شرکت فولاد خوزستان، پایان نامه دکترای روان شناسی، دانشگاه شهید چمران اهواز.

احمدیان، علی (۱۳۷۹)، بررسی ارتباط بین کارآفرینی با عملکرد و عزت نفس مدیران، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوراسگان)

آقاجانی، حسعلی،(۱۳۸۴)، کارآفرینی: مفاهیم، نظریات وضرورت وجودی، رویش: فصلنامه تخصصی اشتغال و کارآفرینی.

۱-۲- شخصیت

۱-۱-۲- تعاریف شخصیت

در روانشناسی و رفتار سازمانی شخصیت تعاریف مشخصی دارد، برخی از این تعاریف عبارتند از:

شلدون[۱]: «شخصیت» سازمان پویایی از جنبه­های ادراکی و انفعالی و ارادی و بدنی(شکل بدن و اعمال حیاتی بدن) فرد آدمی است.

مادای[۲]: «شخصیت» مجموعه پایدار از ویژگی­ها و گرایش­ها است که مشابهت و تفاوت­های رفتار روانشناختی افراد (افکار و احساسات و اعمال) را که دارای تداوم زمانی بوده و ممکن است بواسطه اقشارهای اجتماعی و زیست شناختی موقعیت‌های بلاواسطه شناخته شوند یا به آسانی درک نشوند، مشخص می­کند.

فرگوسن[۳]: «شخصیت» الگویی از رفتار اجتماعی متقابل است. بنابراین شخصیت یک فرد مجموعه راه­هایی است که او نوعاً نسبت به دیگران واکنش نشان می­دهد یا با آنها تعامل می­کند.

آتکینسون و هیلگارد[۴]: «شخصیت» عبارت است از الگوهای رفتار و شیوه­های تفکر که سازگاری فرد با محیط را تعیین می­کند.

گیلفورد [۵]: «شخصیت» الگوی منحصر به فرد صفات شخصیتی است. (جلیل خانی،۱۳۷۹)

۲-۱-۲- ویژگی­های شخصیت از دیدگاه کارل گوستاویونگ

کارل گوستاویونگ[۶] شخصیت را مرکب از چندین سیستم یا دستگاه روانی می­داند که ضمن مستقل بودن، در یکدیگر تأثیر متقابل دارند. این سیستم­ها عبارتند از: من یا خود (ضمیر ناخودآگاه )، ناهشیاری فردی (ضمیر ناخود آگاه که قبلاً خودآگاه بوده­اند.) ناهشیاری جمعی(نوعی حافظه انسان که غیر قابل دسترسی است.) و صورت­های کهن ازلی الگوها (تجربه­ها و معلوماتی که در طول تاریخ بشری از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است مثل میل انسان به جاودانگی.)

یونگ برای انسان­ها، برحسب آنکه بیشتر متوجه عالم درون باشند یا عالم بیرون، دو نسخ شخصیتی قائل است یعنی انسان­ها را به دو گروه کلی متمایز می­کند:

۱٫افراد درون­گرا [۷]

۲٫افراد برون­گرا[۸]

در تعریف برون­گرایی و درون­گرایی یونگ می­گوید: وقتی توجه به امور و اشیای خارجی چنان شدید باشد که افعال ارادی و سایر اعمال اساسی آدمی صرفاً معلول مناسبات امور و عوامل بیرونی باشد و نه حاصل ارزیابی ذهنی، این حالت برون­گرایی خوانده می­شود. برعکس شخص درون­گرا غالباً متوجه عوامل درونی و ذهنی است و زیر نفوذ این عوامل قرار دارد تردیدی نیست که او شرایط و اوضاع و احوال  بیرونی را می­بیند اما عوامل و عناصر ذهنی در او برتری و مزیت دارند و حاکم بر احوال و رفتار او هستند. (کریمی،یوسف،۱۳۷۶،۸۲)

۳-۱-۲- ویژگی­های شخصیت از دیدگاه کاتل

از آنجا که (کاتل[۹]) شخصیت را چیزی که اجازه پیش­بینی رفتار شخص را در اوضاع و احوال معین به ما  می­دهد، تعریف کرده است، او معتقد است تعریف دقیق شخصیت مستلزم آن است که پژوهشگر قبلاً مفاهیمی را که در مطالعه رفتار، قصد بکارگیری آنها رادارد به روشنی مشخص سازد، به همین منظور خود او مفاهیمی را که سازنده  شخصیت هستند را مشخص و تعریف کرده است.

کاتل ویژگی­های شخصیتی را به سه گونه طبقه بندی کرده است:

طبقه‌بندی اول: صفات یا ویژگی­ها سه گونه­اند صفات منشی که نشان دهنده سرعت و قوت برانگیختگی هستند و صفات تحریکی که شخص را به سوی هدفی به حرکت وا می­دارند و صفات توانشی که نمایانگر زیرکی، مهارت و زبردستی هستند.

طبقه‌بندی دوم: ویژگی­های شخصیتی دو دسته اند: ویژگی­های عام و ویژگی­های خاص. ویژگی­های عام، ویژگی­هایی هستند که میان همه افراد آدمی یا لااقل میان همه افراد یک جامعه مشترک هستند. ویژگی­های خاص ویژگی­هایی هستند که اختصاص به یک فرد معین دارند و وجه تمیز او از افراد دیگر هستند.

طبقه بندی سوم: ویژگی­های شخصیتی دو دسته اند: صفات روساختی[۱۰] و صفات پایه[۱۱]. ویژگی­های روساختی، دسته­ای از رویدادهای رفتاری هستند که آشکار و ظاهری هستند و توصیف پذیری آنها بسیار کم است مانند صمیمی، بشاش، دست و دلباز و پرحرف بودن. صفات پایه در حقیقت منبع و سرچشمه صفات روساختی و علت­های واقعی رفتار آدمی هستند. صفات پایه بادوام اند و شناخت آنها برای مطالعه شخصیت ضرورت اساسی دارد. (جلیل خانی،۱۳۷۹)

 

۴-۱-۲-ویژگی شخصیتی از دیدگاه اچ ،جی، آیزنگ

آیزنگ[۱۲] پژوهش­های خود را برای بررسی نمونه­ها، انواع شخصیت و ویژگی­های شخصیتی متمرکز کرده است نظریه او مبتنی بر نظریه جالینوس، حکیم یونان باستانی است که آدمیان را در یکی از چهار گروه صفراوی، سوداوی، دموی و بلغمی قرار می­داد(نظریه سرشت). دو مزاج صفراوی و سوداوی با دو مزاج دیگر یعنی دموی و بلغمی مخالف هستند و حالت­های روان نژندی دارند در حالیکه دو مزاج دیگر نشانه رفتارهایی هستند که دارای ثبات  بیشتری بوده و شدت هیجان­ها در آنها کمتر است.

نکته دیگر اینکه مزاج­های صفراوی و دموی ویژگی­های مشترکی دارند که می­توان آنها را با برون­گرایی توصیف کرد همچنین سوداوی­ها و بلغمی­ها نیز دارای ویژگی­های مشترکی مطابق با ویژگی­های درون­گرایی هستند. آیزنگ تأکید بر این نکته دارد که هیچ یک از افراد جامعه بطور خالص متعلق به یکی از مزاج­های چهارگانه نیست بلکه ترکیبی از ویژگی­های مزاج­های مختلف را دارا است این نظریه تقریباً پذیرش جهانی یافته است. (کریمی،یوسف،۱۳۷۶)

۵-۱-۲-ویژگی شخصیتی از دیدگاه جولیان راتر

جولیان راتر[۱۳] محقق و روانشناس آمریکایی معتقد است یکی از وجوه قابل مطالعه شخصیت بررسی کانون کنترل[۱۴] است به نظر او افراد از دیدگاه کانون کنترل یا بیرونی هستند یا درونی.

افرادی که از نظر کانون کنترل بیرونی هستند دارای تصور فقدان کنترل بر سرنوشت خود بوده و معتقدند که آنچه برآنان می­گذرد، حاصل عوامل بیرونی چون شانس، سرنوشت، دیگران و نظایر آنهاست. به عبارت دیگر خود در جریان زندگی خود نقش فعال ندارند.

افراد دارای کنترل درونی خود را حاکم بر سرنوشت خود می­دانند و مسئولیت موفقیت­ها و شکست­های خود را به گردن می­گیرند. درون­گرایان در جریان رفتارها بیشتر حالت مسلط و فعال دارند در حالیکه بیرونی­ها حالت منفعل و بیشتر غیر فعال از خود نشان می­دهند. کانون کنترل درونی با واقع بینی، شناخت و منطقی بودن همراه است در حالیکه کانون کنترل بیرونی، احساساتی بودن، عدم شناخت و غیر منطقی بودن در برابر  حوادث و رویدادها یا علل رفتارها را به همراه دارد. (جلیل خانی،۱۳۷۹)

مکان کنترل افراد تأثیر زیادی بر رفتار آنها خواهد داشت. اشخاص با مکان کنترل بیرونی که معتقدند رفتارها یا مهارت‌های آنها در تقویت­هایی که دریافت می­کنند اثری ندارد، در کوشش برای بهبود موقعیت خود فایده‌ای نمی­بینند. آنان به امکان کنترل زندگی خود در زمان حال یا آینده باور چندانی ندارند.

کسانی که دارای جهت­گیری درونی هستند، معتقدند که کنترل کاملی بر زندگی خود دارند و مطابق با همین باور رفتار می­کنند. تحقیقات نشان داده است که آنان در تکالیف آزمایشگاهی در سطح بالاتری عمل می­کنند، کمتر تحت تأثیر کوشش­های دیگران قرار دارند، ارزش والاتری برای مهارتها و پیشرفتهای شخصی خود قائل هستند و نسبت به نشانه‌های محیطی که می­توانند برای هدایت رفتار خود بکار ببرند، هوشیارترند. به علاوه، افراد دارای مکان کنترل درونی، در مقایسه با افراد دارای مکان کنترل بیرونی برای قبول مسئولیت اعمال خود، آمادگی بیشتری دارند. همچنین شواهدی در دست است که نشان می­دهد که افراد دارای مکان کنترل درونی ممکن از بهداشت روانی بهتری برخوردار باشند.(شولتز،۱۳۸۹، ۵۴۲)

مطالعات بسیاری نمرات درونی­ها و بیرونی­ها مبتنی بر پرسشنامه راتر را به متغیرهای دیگر ربط داده و تفاوت­های معنی داری بین این دو گروه گزارش داده­اند. هرش و شیبل[۱۵] پی بردند که درونی­ها از نظر استیلا جامعه­پذیری، کارایی فکری، شکیبائی، تأثیر خوب و مقیاس­های تندرستی مبتنی بر فهرست روانی کالیفرنیا برتر از بیرونی­ها بودند. آنها همچنین پی بردند که درونی­ها در پاسخ به چک لیست صفت، خود را تحمل پذیرتر از بیرونی ها، موفق، جسور، مستقل، موثر، توانمند و زبردست توصیف می­کنند.

استریکلند[۱۶] پی برد که درونی­ها بیشتر از سرنخ­ها به نتایج توجه می­کنند، بیشتر یافته­های ارائه شده مناسب را حفظ کرده، از سرنخ‌ها آگاهی بیشتری دارند و در برابر تلقین‌ها پایداری می­کنند.

مرکر و کنل[۱۷] چنین تصور داشتند که وقتی شخصی دارای ویژگی کنترل درونی است، هویت را عامل اولیه برآیند اعمالش می­داند درحالیکه اگر شخص دارای ویژگی کنترل بیرونی باشد تقویت را برآیند نیروهای خارجی همچون خوش اقبالی، سرنوشت، شانس و یا این نیروها می­داند. (جلیل خانی،۱۳۷۹)

بررسی­ها نشان داده­اند که کودکان همزمان با رشد خود، جهت­گیری درونی پیدا می­کنند؛  و اینکه اکثر دانشجویان دانشگاه­ها دارای جهت­گیری درونی هستند، و اینکه کنترل درونی از اواخر نوجوانی تا میانسالی افزایش می­یابد و تا سنین پیری در همان سطح باقی می­ماند. بیرونی بودن در زنان پس از طلاق افزایش می­یابد و بعد از مدتی به درونی بودن بر می­گردد. به طور کلی، افراد طبقه پایین اجتماع و کسانی که جزء گروه­های اقلیت هستند دارای جهت­گیری بیرونی هستند با این باور که آنان بر روی رویدادها یا نیروهای موجود در زندگی خود کنترل ندارند یا کنترل کمی دارند.

رفتار افراد دارای جهت­گیری بیرونی با رفتار افراد دارای جهت­گیری درونی متفاوت است. افراد درونی احتمالاً در موقعیت­های مختلف، اطلاعات بسیاری کسب می­کنند و یادگیری بیشتری خواهند داشت، در موقعیت­هایی که باید از میان شقوق مختلف دست به انتخاب بزنند، احساس انتخاب شخصی بیشتری دارند، بین همسالان خود محبوب هستند، به سوی افرادی که می­توانند آنها را تحت تأثیر قرار دهند، جذب می­شوند. همچنین این افراد کمتر دچار مسایل هیجانی می­شوند یا کمتر به الکل روی می­آورند. آنان کمتر دچار اضطراب و نشانه­های روان پزشکی می­شوند. افراد با جهت­گیری درونی به کسب نمره­های بالاتر در مدرسه تمایل  دارند. آنان در مقابل کوشش­ها برای ترغیب و اجبار مقاومتر، درک­کننده تر، کنجکاوتر، و در پردازش اطلاعات کاراتر هستند.

به نظر می­رسد افراد دارای جهت­گیری درونی از نظر جسمی سالمتر از کسانی هستند که دارای جهت­گیری بیرونی هستند. به علاوه آنها نسبت به بهداشت بدنی خود محتاط­تر هستند، بیشتر احتمال دارد که در اتومبیل از کمربندهای ایمنی استفاده کنند، به ورزش بپردازند، و سیگار را ترک کنند تا کسانی که دارای مرکز کنترل بیرونی هستند. (شولتز،۱۳۸۹، ۵۴۶-۵۴۸)

پلات و ایزمان[۱۸] پی بردند که درونی­ها نسبت به بیرونی‌ها چشم انداز طولانی­تری از آینده دارند. یعنی    درونی‌ها دارای دیدگاهی گسترده و بیرونی­ها دارای دیدگاهی محدود از زمان می­باشند. مردمانی که زمان را به شکل حال در نظر می­گیرند احتمالاً موفقان بزرگی نخواهند بود این یافته‌ها حاکی از آن است که ممکن است بیرونی­ها کمتر از درونی­ها پیشرفت­گرا باشند.

درونی­ها، نه تنها مسئولیت اعمال خود را می­پذیرند، بلکه براین باورند که دیگران نیز مسئول اعمال خویش هستند. درمقابل بیرونی­ها گمان دارند که رفتار دیگران همچون خودشان تحت تأثیر نیروهای خارجی است. همچنین، درونی­ها در مقایسه با بیرونی­ها هنگامی که عمل خلاف قانون صورت می­گیرد، در اکثر مواقع تنبیه‌کننده هستند و نسبت به خلاف ­کنندگان، کمتر احساس همدردی ابراز می­کنند. (باپیرزاده، ۱۳۸۵)

۶-۱-۲ ویژگی­های شخصیتی مدل پنج عامل

پنج بعد اصلی شخصیت از نظر کوستا[۱۹] و مک کری[۲۰] (۱۹۸۵) عبارتند از: نوروزگرایی یا روان نژندی(N)، برون‌گرایی[۲۱] (E)،انعطاف­پذیری(تجربه­پذیری[۲۲]،گشودگی) (O)،دلپذیربودن،(توافق، همسازی[۲۳])(A)، باوجدان بودن (وظیفه‌شناسی[۲۴]) (C). تمایل عمومی به تجربه عواطف منفی چون ترس، غم، دستپاچگی، عصبانیت، احساس گناه و نفرت مجموعه حیطه N را تشکیل می­دهد.هر چند N چیزی بیشتر از آمادگی برای ناراحتی‌های روانشناختی دارد.مردان و زنان با نمره بالا در N مستعد داشتن عقاید غیرمنطقی هستند و کمتر قادر به کنترل تکانش­های خود بوده و خیلی ضعیفتر از دیگران با استرس کنار می­آیند (گروسی فرشی،۱۳۸۰). برون­گراها، البته، جامعه­گرا بوده اما توانایی اجتماعی فقط یکی از صفاتی است که حیطه برون­گرایی دارای آن است. علاوه بر آن دوست داشتن مردم، ترجیح گروه­های بزرگ و گردهماییها، با جرأت بودن، فعال بودن و پرحرف بودن نیز از صفات برونگراها است. آنها برانگیختگی جنسی و نیز تحریک را دوست دارند و متمایلند که بشاش باشند. همچنین سرخوش، باانرژی و خوش بین هستند(کوستاو مک کری،۱۹۸۵). انعطاف­پذیری  به عنوان یک بعد اصلی شخصیت، خیلی کمتر از E و N شناخته شده است. عناصر انعطاف پذیری چون تصور فعال، احساس زیبا پسندی، توجه به احساسات درونی، تنوع طلبی، کنجکاوی ذهنی و استقلال در قضاوت، اغلب نقشی در تئوریها و سنجش­های شخصیت ایفا نموده­اند اما به هم پیوستگی آن­ها در یک حیطه وسیع و تشکیل عاملی از شخصیت به ندرت مطرح بوده است. (مک کری و کوستا، ۱۹۸۵). همانند برونگرایی، دلپذیر بودن مقدمتا بعدی از تمایلات بین فردی است. یک فرد دلپذیر اساسا نوع دوست است، او نسبت به دیگران همدردی کرده و مشتاق است که کمک کند و باور دارد که دیگران نیز متقابلاً کمک کننده هستند (کوستا و مک کری، ۱۹۹۲). فرد با وجدان هدفمند، با اراده و مصمم می­باشد. افراد موفق، موسیقی دانان بزرگ و ورزشکاران به نام این صفات را در حد بالا دارند(مک کری، کوستا و بوش، ۱۹۸۶، به نقل از گروسی فرشی ۱۳۸۰).

[۱]. Sheldon

[۲]. Maddi(1972)

[۳]. Ferguson(1970)

[۴]. Atkinson & Hilgard(1993)

[۵]. s.p Guilford(1959)

[۶]. Carl Gustav Jung

[۷]. Introvert

[۸]. Extrovert

[۹]. Cattell

[۱۰]. surface traits

[۱۱]. source traits

[۱۲]. H.J Eysenek

[۱۳]. Julian Rotter (1916)

[۱۴]. Locus of control

[۱۵]. Herch & Shibel(1967)

[۱۶]. Strickland (1970)

[۱۷]. Mercer & cenel (1977)

[۱۸]. Plat &Ezman (1967(

[۱۹]. Costa

[۲۰]. Mc Crae

[۲۱].  Extraversion

[۲۲]. Openness

[۲۳]. Agreeableness

[۲۴]. Conscientiousness

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق کارآفرینی و مدل های قصد کارآفرینی و خودکارآمدی
  • تحقیق ساختار سازمانی، ابعاد و انواع آن و کارآفرینی و انواع و نظریه های آن و عوامل موثر در ایجاد روحیه کارآفرینی در سازمان ها
  • تحقیق کلاهبرداری بیمه ای و تبیین ارکان کلاهبرداری در صنعت بیمه و نهادهای و شرکت ها در امر رسیدگی به کلاهبرداری بیمه ای
  • تحقیق فرهنگ سازمانی و کارآفرینی سازمانی ، مفاهیم ، ویژگی ها، مزایا، ضرورت و اهمیت، مدل ها، الگوها و عوامل تأثیرگذار بر آن
  • تحقیق خصوصی سازی در صنعت بیمه و جایگاه خصوصی سازی از نظر مکاتب اقتصادی و اهداف و مراحل خصوصی سازی
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.