تحقیق مکمل‌ها و غذاهای عمل گرا و علائم هلیکو باکتر پیلوری و و نقش آن در بیماری‌های التهاب و زخم معده و پیشگیری و درمان و پیش بینی بیماری

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق مکمل‌ها و غذاهای عمل گرا و  علائم هلیکو باکتر پیلوری و و نقش آن در بیماری‌های التهاب و زخم معده و پیشگیری و درمان و پیش بینی بیماری دارای ۵۶ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۲-۱ مکمل‌ها و غذاهای عمل گرا    ۶
۲-۱-۱ تفاوت غذای عمل گرا و مکمل غذائی    ۷
۲-۲ ایمنوگلوبین Y    ۷
۲-۲-۱ ایمنوگلوبین زرده ی تخم مرغ  (IGY)    ۸
۲-۲-۲ ویژگی‌ها    ۹
۲-۲-۳ کاربرد‌های بیوآنالایتیک    ۱۰
۲-۲-۴ استفاده در مواد غذائی    ۱۱
۲-۳ هلیکو باکتر پیلوری    ۱۱
۲-۳-۱ علائم و نشانه‌ها    ۱۲
۲-۳-۲ میکروبیولوژی    ۱۳
۲-۳-۳ ژنوم    ۱۴
۲-۳-۴ زیرواحد CAGA هلیکوباکتر پیلوری    ۱۴
۲-۳-۵ نقش CAGA در سرطان    ۱۵
۲-۳-۶ پاتوفیزیولوژی    ۱۶
۲-۳-۷ التهاب، ورم معده و زخم    ۱۷
۲-۳-۸ جزیره بیماریزائی CAG    ۱۸
۲-۳-۹ سرطان    ۱۹
۲-۳-۱۰ آسیب شناسی    ۱۹
۲-۳-۱۱ پیشگیری    ۲۰
۲-۳-۱۲ درمان    ۲۱
۲-۳-۱۳ پیش بینی بیماری    ۲۲
۲-۳-۱۴ بقاء هلیکوباکتر پیلوری    ۲۳
۲-۳-۱۵ همه گیر شناسی باکتری (EPIDEMIOLOGY)    ۲۴
۲-۴ آنتی ژن‌ها    ۲۵
۲-۴-۱ ساختمان آنتی ژن    ۲۶
۲-۵ اپی توپ‌ها    ۲۶
۲-۵-۱ انواع اپی توپ‌ها    ۲۷
۲-۵-۲ عملکرد    ۲۸
۲-۵-۲-۱ اپی توپ‌های سلول T    ۲۸
۲-۵-۳ واکنش متقاطع    ۲۸
۲-۵-۴ نقشه برداری اپی توپ فضائی    ۲۸
۲-۵-۵ نشانه‌های اپی توپ    ۲۹
۲-۶ تحقیقات انجام شده در این زمینه    ۲۹
۲-۷ ابزار‌های مورد استفاده    ۳۹
۲-۷-۱ دات بلاتینگ    ۳۹
۲-۷- ۲ نرم افزار CLC WORK BENCH5    ۳۹
۲-۷-۳ نرم افزار MEGA5    ۳۹
۲-۷-۴ ابزار BLAST    ۴۰
منابع    ۴۱

منابع

دکتر حسین بصیری و همکاران،مجله ی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، دوره ۲۲،شماره۱،صفحات ۲۳ تا ۳۱، بهار ۱۳۹۱

دکتر حمید ابطحی، ² وحیده فرجادی، ¹ لیلا حسن زاده، ویژه نامه ی دومین کنگره ی ژنتیک ایران، اول تا سوم خرداد ۱۳۹۰ابطحی۱۳۹۱

Peralta RC, Yokoyama H, Ikemori Y, Kuroki M, Kodama Y. Passive immunisation against experimental salmonellosis in mice by orally administered hen egg-yolk antibodies specific for 14-kDa fimbriae of Salmonella enteritidis. Med Microbiol.  (۱۹۹۴); ۴۱ (۱): ۲۹-۳۵٫

Hatta H, Tsuda K, Akachi S, Kim M, Yamamoto T. Productivity and some properties of egg yolk antibody  (IgY) against human rotavirus compared with rabbit IgG. Biosci Biotechnol Biochem. 1993; 57 (3): 450-454

Hatta H, Tsuda K, Ozeki M, Kim M, Yamamoto T, Otake S et al. Passive immunization against dental plaque formation in humans: effect of a mouth rinse containing egg yolk antibodies  (IgY) specific to Streptococcus mutans. Caries Res. 1997; 31 (4): 268-274.

Hatta H, Tsuda K, Ozeki M, Kim M, Yamamoto T, Otake S, Hirasawa M, Katz J, Childers NK,Michalek SM. Passive immunization against dental plaque formation in humans: effect of a mouth rinse containing egg yolk antibodies  (IgY) specific to Streptococcus mutans. Caries Res 1997; 31 (4): 268–۷۴٫

National Center for Biotechnology Information ,Helicobacter pylori 26695, complete genome”. . Retrieved 1 September 2008.

Retrieved 13 July 2013 ,American Society for Microbiology ,Helicobacter pylori and Gastric Cancer: Factors That Modulate Disease Risk”.

Dulciene MM Queiroz2, Cícero ISM Silva1, Maria HRB Goncalves1, Manuel B Braga-Neto1, Andréa BC Fialho1, André MN Fialho2, Gifone A Rocha2, Andreia MC Rocha2,Sérgio A Batista2, Richard L Guerrant3, Aldo AM Lima4 and Lucia LBC Braga1*,Higher frequency of cagA EPIYA-C Phosphorylation Sites inH. pylori strains from first-degree relatives of gastric cancer patients, BMC Gastroenterology 2012, 12:107 doi:10. 1186/1471-230X-12-107

van Nguyen S, Umeda K, Yokoyama H, Tohya Y, Kodama Y. Passive protection of dogs against clinical disease due to Canine parvovirus-2 by specific antibody from chicken egg yolk. Can J Vet Res. 2006; 70 (1):62–۶۴٫

Verdolva A, Basile G, Fassina G. Affinity purification of immunoglobulins from chicken egg yolk using a new synthetic ligand. J Chromatogr 2000; 749: 233–۴۲٫

Larsson A, Bålöw RM, Lindahl TL, Forsberg PO. Poult Sci. 1993 Oct;72 (10):1807-12. Chicken antibodies: taking advantage of evolution–a review.

Suzuki H, Masaoka T, Miyazawa M, Suzuki M, Miura S, Ishii H. Gastric mucosal response to Helicobacter pylori. Keio J Med 2002; 51: S40–۴۴٫

Suzuki H, Nomura S, Masaoka T, et al.  (July 2004).  “Effect of dietary anti-Helicobacter pylori-urease immunoglobulin Y on Helicobacter pylori infection”. Aliment. Pharmacol. Ther. 20 Suppl 1: 185–۹۲٫ doi:10. 1111/j. 1365-2036. 2004. 02027. x. PMID 15298626.

Klimovich AV, Samoylovich MP, Gryazeva IV, Terekhina LA, Suvorov AN, Klimovich VB. Development of immunoreagents for diagnostics of CagA-positive Helicobacter pylori infections. Helicobacter. 2010 Jun;15 (3):193-200. doi: 10. 1111/j. 1523-5378. 2010. 00754. x.

 ۲-۱ مکمل‌ها و غذاهای عمل گرا

به آنچه که کامل کننده رژیم غذایی مورد نیاز افراد است، “مکمل” گفته می شود. مفهوم غذای عمل گرا  (functional food) از آن جا شکل گرفت که مشاهدات نشان دادند که برخی مواد غذایی و یا نوشیدنی‌ها دارای اثراتی برسلامتی هستند که این اثرات را نمی توان به محتوای مواد مغذی نظیر درشت مغذی‌ها،ویتامین‌ها و مواد معدنی آن ماده ی غذایی نسبت داد. اگرچه ممکن است این واژه برای غذاهایی که تغییر یافته و یا با سایر مواد غذایی ترکیب شده اند به کار برود. امروزه غذای عمل گرا به ماده ی غذایی ای اطلاق می شود که دارای اثراتی فراتر از ارزش تغذیه ای و یا محتوای مواد مغذی خود بر سلامتی انسان باشد. بررسی‌ها نشان می دهند که امروزه مصرف کنندگان در بسیاری از موارد ترجیح می دهند اقلام مورد نیاز خود را از بین غذاهای عمل گرا انتخاب کنند. مهم ترین اثراتی که برای این مواد غذایی قابل ذکر است، عبارتند از: تأثیر بر ارتقای سیستم ایمنی، دارا بودن خصوصیات آنتی اکسیدانی، ضدالتهاب بودن، سمیت زدایی و یا اثرات کارافزایی  (ارگوژنیک).

مهم ترین مواد غذایی که برای بررسی خصوصیات عمل گرایی آن‌ها مورد تحقیق قرار گرفته اند، ترکیبات شیمیایی فنولیک با منشاء گیاهی، باکتری‌های پروبیوتیک، فیبرها و سایر کربوهیدرات‌ها با هضم ناقص می باشند، اما آغوز و زرده تخم مرغ و برخی دیگر از مواد غذایی غیر گیاهی نیز به عنوان غذاهای عمل گرا در نظر گرفته می شوند. اگرچه اثرات بسیاری از این مواد غذایی در مطالعات برون سلولی و نیز بر روی حیوانات آزمایشگاهی به اثبات رسیده است، اما برای بررسی اثرات دقیق آن‌ها در مطالعات انسانی هنوز مسیر پرچالشی در پیش است. با توجه به اهمیت و اثرات این مواد غذایی بر سلامتی، افزایش قابل توجه تحقیقات در خصوص این مواد غذایی و عرضه روز افزون فرآورده‌هایی با تبلیغ دارا بودن خصوصیات عمل گرایی، آگاهی نسبت به اصول مرتبط با غذاهای عمل گرا و داشتن یک تصور ذهنی برای ارزیابی این مواد غذایی برای عامه مردم و به ویژه متخصصین الزامی به نظر می رسد.

۲-۱-۱ تفاوت غذای عمل گرا و مکمل غذائی

در رایج ترین تعریف، غذاهای عمل گرا محصولاتی مشتق از مواد غذایی می باشند که علاوه بر ارزش تغذیه ای آن‌ها، موجب ارتقای شرایط طبیعی فیزیولوژیک یا عملکرد ذهنی شده و یا در پیشگیری از اختلالاتی که می توانند به بیماری منجر شوند، موثر هستند. در بسیاری از کشورها غذاهای عمل گرا از مواد غذایی و یا نوشیدنی‌هایی تشکیل می شوند که همانند نوشیدنی‌ها و غذاهای عادی مصرف شده و به عنوان دارو تلقی نمی شوند. قابل توجه آن که در صورتی که غذاهای عمل گرا به صورت قرص، ساشه و فرم‌های مشابه بسته بندی شوند، دیگر به عنوان غذای عمل گرا محسوب نشده و به عنوان یک مکمل غذایی در نظر گرفته می شوند. آینده ی غذاهای عمل گرا، بیش از قوانین و مقررات دولتی و نهادهای نظارتی، به تحقیقات علمی در مورد آن‌ها بستگی داشته و هنوز مفهوم کلی غذای عمل گرا قابل انعطاف و سیال است  (worldfood. ir)

۲-۲ ایمنوگلوبین Y

ایمنوگلوبین Y آنتی بادی اصلی در پرندگان، خزندگان و خون ماهیان ریه دار است. این ایمنوگلوبین در غلظت‌های بالا در زرده تخم مرغ یافت می شود. همانند سایر ایمنوگلوبین‌ها، IgY طبقه ای از پروتئین‌هاست که توسط سیستم ایمنی در مقابل برخی مواد خارجی ساخته می شوند و بطور خاص آنها را شناسائی میکنند. با توجه به شباهت‌های کاربردی IgY به ایمونوگلوبین G  ( (IgGو ایمنوگلوبینE  ( (IgE، این ایمنوگلوبین در زمان‌های قدیم اغلب با IgG اشتباه گرفته میشد- حتی در برخی از کاتالوگ‌های محصولات تجاری- اما از زمانی که تفاوت‌های ساختاری و عملکردی IgY با IgG و عدم وجود واکنش متقابل بین آنها مشخص شد این نام گذاری منسوخ گشت  (لارسون و همکاران،۱۹۹۳).

۲-۲-۱ ایمنوگلوبین زرده ی تخم مرغ  (IgY)

حضور آنتی بادی IgY در خون و تخم مرغ قابل ردیابی است. تولید IgYدر زرده تخم مرغ روش اقتصادی و مؤثر برای افزایش آنتی بادی‌های پلی کلونال می باشند. به طور مثال یک مرغ تخم گذار می تواند آنتی بادی معادل با ۹۰ – ۷۵ میلی لیتر از سرم یا ۱۸۰ – ۱۵۰ میلی لیتر از کل خون را در طی یک هفته در زرده تخم مرغ تولید کند. در حالیکه از خرگوش تقریباً در هر هفته ۲۰ میلی لیتر خون گیری می شود. فقط پستانداران بزرگتر مثل گاو و اسب می توانند آنتی بادی‌های بیشتر از مرغ تولید کنند‌‌‌‌  (کارلاندر،۲۰۰۲). در سال۲۰۰۰ محققان مقادیر زیادی آنتی بادی را در زرده تخم مرغ حاصل از مرغ‌های ایمن شده یافتند که قادر به شناسائی اختصاصی آنتی ژن بوده و از نظر اقتصادی بسیار مقرون به صرفه بودند  (وردولوا و همکاران،۲۰۰۰).  خواص ضد باکتریایی IgY یکی از مهمترین جنبه‌های مطالعه IgY است. بسیاری از گزارشات نشان میدهد که IgY می تواند دارای عملکرد ایمنی زایی در عفونت‌های باکتریایی و ویروسی در موجودات زنده باشند  (کروگر و همکاران،۲۰۰۴) (وان نگوین و همکرارن،۲۰۰۶).  در سال ۱۹۹۴ پرالتا و همکارانش از IgY تولید شده علیه سالمونلا انتریتیدیس برای جلوگیری از سالمونلوزیس در موش‌ها به صورت خوراکی استفاده کردند. این نتایج نشان داد که IgY می تواند نقش مهمی در ایمنی زایی داشته باشد‌‌‌‌  (پرالتا و همکاران،۱۹۹۴).  در سال ۱۹۹۷‌هاتا و همکارانش از IgY تولید شده علیه استرپتوکوکوس موتانس در جهت جلوگیری از ایجاد پلاک دندانی استفاده کردند. که سبب کاهش استقرار این باکتری در دندان شده است‌‌‌  (هاتا و همکاران،۱۹۹۷). علاوه بر استفاده از IgY علیه بیماری‌های باکتریایی، این آنتی بادی علیه بیماری ویروسی نیز استفاده شده است. در سال ۱۹۹۳ کروکی و همکارانش از IgY تولیده شده علیه روتا ویروس در مدل موش استفاده کردند که سبب کاهش اسهال در آنها شد‌‌‌‌  (کروکی و همکاران،۱۹۹۳).  بعلاوه مشخص شده است که ایمن سازی با آنتی ژن‌های طبیعی و یا نوترکیب میتواند در برابر عفونت H. پیلوری حفاظت بخش باشد  (کولسینگ و همکاران،۲۰۰۱)  (بییل و همکاران،۲۰۰۴).  در سال ۲۰۰۲ تاثیر Igy ضدH. پیلوری بدست آمده از مرغ‌های ایمن شده با عصاره لیز سلولی این باکتری در مونگولین جربیل[۱] که آلوده به H. پیلوری است را گزارش شده است. در این مطالعه Igy ضد H. پیلوری موجب کاهش التهاب لایه مخاطی معده که توسط این باکتری تحریک میشود گردید بعلاوه میزان التهاب با تعیین میزان لنفوسیت‌های بافتی و نفوذ نوتروفیل‌ها مشخص شد  (شاین و همکاران، ۲۰۰۲). نیلسون پروتئین‌های حفاظت بخش هلیکوباکتر پیلوری نظیرUreC،HpaA ، FlaA، CagAوVacA را معرفی کرد  (نیلسون،۲۰۰۰).  IgY کاملاً به حرارت مقاوم است و فعالیت ایمونولوژیکی آن تحت تاثیر پاستوریزاسیون کاهش نمی یابد‌‌‌‌  (هاتا و همکاران،۱۹۹۳).  تفاوت فیلوژنتیکی زیادی بین گونه پستانداران و پرندگان وجود دارد. این اختلاف تکاملی سبب می شود آنتی بادی مرغی در مقایسه با آنتی بادی‌های پستانداران به اپی توپ‌های بیشتری بر روی پروتئین‌های پستانداران متصل شود. در نتیجه آنتی بادی‌های مرغی دارای حساسیت بالایی می باشند بطوری که تحقیقات نشان می دهد آنتی بادی مرغی ۵-۳ برابر بیشتر از آنتی بادی خوک به IgG خرگوش متصل می شود  (هاتا و همکاران،۱۹۹۳)  (اولوسون و همکاران،۱۹۹۳). از آنجائی که مرغ‌ها تقریبا هر روز تخم میگذارند و زرده تخم مرغ مرغ‌های ایمن سازی شده حاوی مقادیر بالائی از IgY است،مرغ‌ها به تدریج به یک منبع آنتی بادی سفارشی محبوب برای پژوهش‌ها ی دانشمندان تبدیل شدند.   (معمولا آنتی ژن مورد علاقه دانشمندان به پستانداران مثل خرگوش و بز تزریق می شود)  (REVIEW – Chicken Antibodies- IgY).

اردک فرم کوتاهی از IgY را تولید میکند که قسمتی از منطقه Fc را از دست داده است در نتیجه نمی‌تواند به طور کامل باند شده و یا توسط ماکروفاژها برداشته شود (دیویسن،۲۰۰۸)  (لاندکوئیس و همکاران،۲۰۰۵). این میتواند یکی از دلایلی باشد که اردک‌ها به نسبت مرغ‌ها کمتر به راحتی توسط آنفولانزای مرغی کشته می شوند هرچند هنوز میتوانند آلوده شوند و به راحتی ویروس را منتقل کنند. IgY همچنین در لاک پشت نرم تن چینی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است  (زین و همکاران،۲۰۰۹).

۲-۲-۲ ویژگی‌ها

در جوجه‌ها ایمنوگلوبین Y از نظر عملکردی شبیه ایمنوگلوبینG  (IgG) است و درست شبیه IgG از دو زنجیره سبک و دو زنجیره سنگین تشکیل شده است. از لحاظ ساختاری تفاوت این دو نوع ایمنوگلوبین در درجه اول در زنجیره‌های سنگین است که IgY دارای جرم مولکولی ۶۵۱۰۰ واحد جرم اتمی  (amu) وبزرگتر از IgG است. زنجیره‌های سبک در IgY با وزن مولکولی تقریبا ۱۸۷۰۰ آمو تا حدی از زنجیره‌های سبک در IgG کوچکتر بوده و بنابراین وزن مولکولی IgY تقریبا ۱۶۷۰۰۰ آمو است. انعطاف پذیری مولکول‌های IgY کمتر از IgG است. عملکرد IgY تا حدی با ایمنوگلوبین E (IgE) و IgG قابل مقایسه است.  در مقایسه با IgG،IgY به پروتئین‌های A، G و یا به گیرنده‌های FC متصل نمی شود و سیستم مکمل را فعال نمیکند. پس از آنکه در سال ۱۹۶۹ لسلی و کِلِم توانستند تفاوت بین ایمنوگلوبین موجود در زرده تخم مرغ و ایمنوگلوبین G را نشان دهند نام ایمنوگلوبین Y را برای این ایمنوگلوبین متفاوت پیشنهاد کردند. دیگر نام‌های مترادف با IgY عبارتند از IgG مرغ،IgG زرده تخم مرغ و ۷S-IgG.

[۱] Mongolian gerbil

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.