344 views
پیشینه تحقیق خصوصیات کشت و بیوشیمیایی و انتشار و راه های انتقال اشریشیا کولی در طیور و استفاده از آنتی بیوتیک در طیور دارای ۴۷ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.
۱-۲- اشریشیا کولی ۵
۱-۱-۲-خصوصیات کشت ۵
۲-۱-۲-خصوصیات بیوشیمیایی ۵
۳-۱-۲-انتشار و راه های انتقال اشریشیا کولی در طیور ۶
۲-۲-آنتیبیوتکها ۷
۱-۲-۲- تعریف ۸
۲-۲-۲-سابقه تاریخی ۸
۳-۲-۲-طبقه بندی آنتیبیوتیک ها ۹
۴-۲-۲- استفاده از آنتی بیوتیک در حیوانات مولد غذا ۱۰
۱-۴-۲-۲-مصرف آنتیبیوتیکها در طیور ۱۲
۵-۲-۲- منشاء مقاومت به آنتی بیوتیک ۱۵
۶-۲-۲- مکانیسم های مقاومت به آنتی بیوتیک ۱۵
۱-۶-۲-۲- تغییر یا جایگزینی اهداف دارو ۱۶
۲-۶-۲-۲-غیرفعالسازی آنزیمی دارو ۱۶
۳-۶-۲-۲- پمپهای خارج کننده دارو از سلول ۱۷
۴-۶-۲-۲- کاهش جذب دارو ۱۷
۵-۶-۲-۲- حفاظت از هدف ۱۸
۶-۶-۲-۲- بدام انداختن دارو ۱۸
۷-۲-۲- انتشار مقاومت به آنتی بیوتیک ۱۹
۱-۷-۲-۲- وراثت عمودی ۱۹
۲-۷-۲-۲- انتقال افقی ۲۰
۸-۲-۲- مکانیسمهای دخیل در انتقال افقی ۲۰
۹-۲-۲- عناصر دخیل در انتقال افقی ژن های مقاومت ۲۱
۱-۹-۲-۲- پلاسمیدها ۲۱
۲-۹-۲-۲- ترانسپوزونها ۲۲
۳-۹-۲-۲- اینتگرونها ۲۳
۱۰-۲- ساختار و ویژگیهای اینتگرونها ۲۳
۱-۱۰-۲- کلاس ۱ اینتگرونها ۲۵
۲-۱۰-۲- کلاس ۲ اینتگرونها ۲۶
۳-۱۰-۲- کلاس ۳ اینتگرونها ۲۷
۴-۱۰-۲- سوپر اینتگرونهای کروموزومی یا کلاس ۴ ۲۸
۱۱-۲-کاست ژنی ۲۸
۱-۱۱-۲- تعریف ۲۸
۲-۱۱-۲- انتقال کاستهای ژنی ۳۰
۱۲-۲- اپیدمیولوژی اینتگرونها و مروری بر شناسایی اینتگرونها در ماکیان ۳۲
فهرست منابع ۳۴
صدرزاده، اوستا. مدیریت پیشگیری از بیماری های طیور:(جوجه های گوشتی)، انتشارات گرمسار،دانشگاه آزاد اسلامی، ویرایش دوم ،۱۳۹۱، صفحات۷۰۸- ۷۰۱
Cui L, Ma X, Sato K, Okuma K, Tenover FC, Mamizuka EM, Gemmell CG, Kim M-N, Ploy M-C and El Solh N (2003). Cell wall thickening is a common feature of vancomycin resistance in Staphylococcus aureus. J Clin Microbiol. 41: 5-14.
Rodriguez-Siek KE, Giddings CW, Doetkott C, Johnson TJ and Nolan LK (2005). Characterizing the APEC pathotype. Vet 36: 241-256.
Bettelheim KA (1994). Biochemical characteristics of Escherichia coli.
Barraud O, Baclet M-C, Denis F and Ploy M-C (2010). Quantitative multiplex real-time PCR for detecting class 1, 2 and 3 integrons. J Antimicrob Chemother. 65: 1642-1645.
March SB and Ratnam S (1986). Sorbitol-MacConkey medium for detection of Escherichia coli O157: H7 associated with hemorrhagic colitis. J Clin Microbiol. 23: 869-872.
Davies J (1990). What are antibiotics? Archaic functions for modern activities. Mol Microbiol. 4: 1227-1232.
Davies J (2007). Microbes have the last word. A drastic re-evaluation of antimicrobial treatment is needed to overcome the threat of antibiotic-resistant bacteria. EMBO Rep. 8: 616
Davies J and Davies D (2010). Origins and Evolution of Antibiotic Resistance. Microbiol Mol Biol Rev: 417-433.
Davies JE (1997). Origins, acquisition and dissemination of antibiotic resistance determinants. Antibiotic resistance: origins, evolution, selection and spread: 15-35.
Maurer JJ, Hofacre CL, Wooley RE, Gibbs P and Froyman R (2002). Virulence factors associated with Escherichia coli present in a commercially produced competitive exclusion product. Avian Dis. 46: 704-707.
Mazel D (2006). Integrons: agents of bacterial evolution. Nature Reviews Microbiology. 4: 608-620.
Mazel D, Dychinco B, Webb VA and Davies J (1998). A distinctive class of integron in the Vibrio cholerae genome. Science. 280: 605-608.
McEwen SA and Fedorka-Cray PJ (2002). Antimicrobial use and resistance in animals. Clin Infect Dis. 34: S93-S106.
Mead GC (2000). Prospects for competitive exclusion treatment to control salmonellas and other foodborne pathogens in poultry. The Veterinary Journal. 159: 111-123.
Mellon M, Benbrook C and Benbrook KL (2001). Hogging it: estimates of antibiotic abuse in livestock. Union of Concerned Scientists, Cambridge, Mass.
Messier N and Roy PH (2001). Integron integrases possess a unique additional domain necessary for activity. J Bacteriol. 183: 6699-6706.
باکتری اشریشیا کولی متعلق به جنس اشریشیا[۱] از خانواده انتروباکتریاسه[۲] می باشد. اشریشیا کولی یک باسیل گرم منفی، غیر اسیدفست، چند شکلی و غیر اسپورزا میباشد. اغلب سویههای این باکتری متحرک و دارای تاژک میباشند (کوئین و همکاران. ۱۹۹۴ب).
اشریشیا کولی بصورت هوازی یا بیهوازی بر روی محیط کشت های معمولی و در بازه دمایی ۴۴-۱۸ درجه سانتیگراد رشد میکند. این باکتری بر روی پلیتهای آگار در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد در عرض ۲۴ ساعت رشد کرده و کلنیهای صاف، محدب و بیرنگی را تولید میکند. کلنیهای اشریشیا کولی بر روی آگار مک کانکی صورتی درخشان، بر روی آگار EMB [3] سبز تیره با جلای فلزی دیده میشوند. اگرچه شکل کلنیهای اشریشیا کولی متغیر است ولی معمولاَ mm 3-1 قطر داشته و دارای یک ساختار گرانوله و لبههای کامل میباشند. کلنیهای خشن، بزرگ و دارای لبههای منظم هستند. درحالیکه کلنیهای موکوئیدی بزرگتر بوده و خیس وچسبنده به نظر میرسند. برخلاف اشریشیا کولیهای بیماریزای پستانداران که به طور معمول بر روی آگار خون دار ایجاد همولیز میکنند، همولیز چهره معمول اشریشیا کولیهای بیماریزای طیور نیست (رودریگز و همکاران ۲۰۰۵).
اشریشیا کولی از تخمیر گلوکز، مالتوز، مانیتول، زیلوز، گلیسرول، رامنوز، سوربیتول وآرابینوز اسید و گاز تولید میکند اما دکسترین، نشاسته و اینوزیتول را تخمیر نمیکند. جایگزینی سوربیتول به جای لاکتوز در آگار مک کانکی برای تفریق اشریشیا کولی O157 از دیگر جدایه های اشریشیا کولی بکار می رود زیراکه O157:H7 سوربیتول را تخمیر نکرده و نمی تواند بر روی مک کانکی کلنیهای صورتی رنگ ایجاد کند (مارچ و رتنام، ۱۹۸۶). اغلب جدایههای اشریشیا کولی لاکتوز را تخمیر میکنند ولی برخی سویههای اشریشیا کولی لاکتوز منفی وجود دارند که می بایست از سالمونلا تفریق داده شوند (بارنز و همکاران، ۲۰۰۸ب). اشریشیا کولی اندول تولید کرده، واکنش متیل رد مثبت داشته و نیترات را به نیتریت تبدیل میکند. واکنش های ووژ- پروسکوئر[۴] و اکسیداز آن منفی است و در محیط آهن دار سولفید هیدروژن تولید نمیکند. اشریشیا کولی در حضور سیانید پتاسیم رشد نمیکند. اوره را هیدرولیز کرده (اوره آز منفی است)، ژلاتین را ذوب و بر روی محیط سیترات رشد میکند. از آزمایشهای بیوشیمیایی میتوان برای تمایز اشریشیا کولی از دیگر گونههای جنس اشریشیا استفاده کرد (بتل هایم، ۱۹۹۴؛ جیلس، ۱۹۹۴).
سروتیپ های مختلف اشریشیا کولی فلور نرمال روده بوده و در تعداد زیاد در دستگاه گوارش بسیاری از موجودات از جمله انسان دیده میشوند. حضور اشریشیاکولی در روده بسیار مفید بوده و می تواند از جایگزین شدن سایر باکتری ها مانند سالمونلا ممانعت کند (مورر و همکاران، ۲۰۰۲). باکتریهای روده نقش مهمی در پاتوژنز بیماریهای روده بازی میکنند، زیرا اعتقاد بر این است که آنها از روده در برابر کلونیزه شدن پاتوژنها جلوگیری میکنند و سبب تحریک پاسخ ایمنی در جوجه ها میشوند (مید، ۲۰۰۰). خوراک طیور میتواند به طور مستقیم یا غیر مستقیم از طریق تماس با خاک، جوندگان، پرندگان، گرد و غبار، انسان به عنوان حامل، فاضلاب یا آب در طول پردازش و ذخیره سازی آلوده شود. در تجزیه و تحلیل میکروبیولوژیکی مواد غذایی، اعضای انتروباکتریاسه به طور معمول به عنوان شاخص آلودگی مدفوعی عمل میکنند و شامل باکتریهای مهم مشترک انسان و دام مثل گونههای سالمونلا، گونههای یرسینیا و اشریشیاکولی هستند (میراندا و همکاران، ۲۰۰۸). در مطالعهای به منظورجداسازی و شناسایی انتروباکتریاسه و غیر انتروباکتریاسه از دستگاه گوارش ماکیان در سطح جنس و گونه، نشان داده شد که شایع ترین انتروباکتریاسه موجود در نمونهها اشریشیا کولی (۳۳/۵۸ %) بود (یهیا وهمکاران، ۲۰۱۳). در ماکیان نرمال، ۱۵-۱۰ درصد کلیفرمهای رودهای ممکن است به سروتیپ های بالقوه پاتوژن تعلق داشته باشند (هری و همزلی، ۱۹۶۵ب). گرچه این سروتیپهای رودهای ممکن است مشابه سروتیپهای خارج رودهای بیماریزا در همان پرنده نباشند ولی میتوانند به عنوان مخزنی برای فاکتورهای حدت و فاکتورهای مقاومت باکتریایی عمل کنند (نوگرادی و همکاران، ۲۰۰۶). باکتریهای اشریشیاکولی بیماریزا می توانند از طریق تخم مرغ منتقل شده وسبب مرگ و میر بالا در جوجه های جوان گردند (روزاریو و همکاران، ۲۰۰۴). کولی فرم های بیماریزا در روده جوجههای تازه از تخم در آمده بسیار فراوان تر از تخم مرغ هایی هستند که از آن ها تفریخ شدهاند. این امر نشان دهنده گسترش سریع این سویه ها بلافاصله پس از تفریخ است (هری وهمزلی، ۱۹۶۵الف). به نظر میرسد که مهمترین منبع آلودگی تخم مرغ ها آلودگی مدفوعی سطح تخم مرغ ها باشد که از طریق پوسته تخم مرغ به داخل نفوذ میکند (بارنز و همکاران، ۲۰۰۸الف). دان مصرفی و سایر اجزاء جیره غذایی طیور اغلب به راحتی با کلی فرم های بیماریزا آلوده شده و منابع متداولی برای معرفی سروتیپ های جدید به گله های طیور محسوب می شوند (دا کوستا و همکاران، ۲۰۰۷). مدفوع جوندگان نیز محتوی سویه های بیماریزای اشریشیاکولی میباشد. دستگاه گوارش موش ها محیط مناسبی برای انتقال ژنهای مقاومت آنتیبیوتیکی از سویههای مقاوم به سویههای حساس است (هارت و همکاران، ۲۰۰۶). سروتیپ های بیماریزا ممکن است که از طریق آب چاه آلوده به گله های طیور منتقل شوند. حضور اشریشیا کولی در آب آشامیدنی نشان دهنده آلودگی مدفوعی بوده و می تواند نشانگر انتقال مدفوعی-دهانی عامل بیماریزا باشد (بارنز و همکاران، ۲۰۰۸الف).
آنتیبیوتیکها عواملی هستند که با کشتن یا مهار رشد سلولهای باکتریایی بر آنها اثر میگذارند. آنها محصولات فرعی طبیعی ارگانیسمهایی مثل باکتریها و قارچ ها هستند. واژه آنتیبیوتیک در اصل فقط آن دسته از ترکیبات مشتق شده از منشاء میکروبی را توصیف میکند، با این حال در حال حاضر این تعریف شامل هر ترکیب با وزن مولکولی کم میشود که یا از میکروبها یا از سایر موجودات زنده و یا حتی از منشاء نیمه سنتزی یا مصنوعی است که میتواند رشد میکروارگانیسمهای دیگر را مهار و یا آنها را نابود کند. اکثریت آنتیبیوتیکهای مورد استفاده در طب انسانی و دامپزشکی محصولات طبیعی تولید شده توسط سه گروه اصلی از میکروارگانیسم ها شامل: اکتینومایستها، باکتریها و قارچ های رشتهای، هستند. اکتینومایستها بیشترین تعداد و بیشترین انواع آنتی بیوتیکها را تولید میکنند (بیش از شش هزار ماده از آنها جدا شده) (کیز وهمکاران، ۲۰۰۸). آنتیبیوتیکها برای درمان بیماری و عفونت، به منظور پیشگیری در جراحیها، به عنوان بهبود دهندهی رشد در مزارع پرورشی، به عنوان درمانهای پیشگیرانه در کشاورزی و برای تحقیقات در میکروبیولوژی و زیست شناسی مولکولی استفاده میشوند (دیویس، ۱۹۹۰).
[۱] Escherichia
[۲] Enterobacteriaceae
[۳] Eosin methylene blue
[۴] Voges-Proskauer
تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ را پرداخت نمایید.
ارسال نظر