تحقیق بررسی ذرات و حرکت و ته نشینی ذرات معلق در جریان‌های مغشوش

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق بررسی ذرات و حرکت و ته نشینی ذرات معلق در جریان‌های مغشوش دارای ۴۹ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۱-مقدمه و پیشینه    ۸
۱-۱ مقدمه ای بر ذرات:    ۸
۱-۲ مروری بر کارهای انجام شده    ۱۴
۲-بیان مسئله و معادلات حاکم    ۱۹
۲-۱ مقدمه    ۱۹
۲-۲  بیان مسئله    ۱۹
۲-۲-۱ هندسه مسئله    ۱۹
۲-۲-۲ فرضیات مسئله    ۲۰
۲-۲-۳  معادلات حاکم بر سیال    ۲۰
۲-۲-۴-  شرایط مرزی    ۲۱
۲-۳  معادلات حاکم بر روش     ۲۳
۲-۴ حرکت ذرات معلق:    ۲۵
۱-۲-۴- نیروهای موثر بر ذرات    ۲۸
۲-۲-۴ معادله کلی‌ حاکم بر ذره    ۳۳
۲-۵ شبیه سازی میدان جریان لحظه ای    ۳۴
۳-روش حل مسئله    ۳۷
۳-۱ مقدمه    ۳۷
۳-۲ نحوه شبکه بندی کانال    ۳۸
۳-۳ شبیه سازی میدان جریان    ۴۰
۴-۳ روش حل معادلات حاکم بر حرکت ذره    ۴۱
۳-۵ محاسبه سرعت و دمای سیال در محل ذرات    ۴۲
منابع    ۴۷

منابع

۱-Lien, F.S. and Durbin, P.A., 1996. ”Non linear κ − ε – v2 modeling with application to high-lift”. In Proceedings of the Summer Program 1996, Stanford University, pp. 5–۲۲٫

۲-Kraichnan, R. H., 1970. “Diffusion by random velocity field,” Phys. Fluids 11, 43.

۳-Zhang H. and Ahmadi, G., 2000. “Aerosol particle transport and deposition in vertical and horizontal turbulent duct flows”. J. Fluid Mech., 406, 55.

۴-Vance, M. W., Squires, K. D. and Simonin, O., 2006. “Properties of the particle velocity field in gas- solid turbulent channel flow,” Phys. Fluids, 18, 063302.

۵-J. Tyndall, 1870. “On dust and disease”. Proceedings of the Royal Institution of Great Britain. 6, pp.1–۱۴٫

۶-J. Aitken, 1884. “In the formation of small clear spaces in dusty air”.Transactions of the Royal Society of Edinburgh. 32, pp. 239-272.

۷-S. P. Bakanov, 1991. “Thermophoresis in Gas at Small Knudsen Numbers”. Aerosol Science and Technology. 15, pp. 77-92.

۸-Moser, R. D., Kim, J. and Mansour, N. N., 1999.  “Direct numerical simulation of turbulent channel flow up to Reτ=۵۹۰”. Phys. Fluids 11, 943.

۹-Li, A.  and Ahmadi, G., 1992. “Computer Simulation of Deposition of Aerosols in a Turbulent Channel Flow with Rough Wall”. Aerosol Sci. Tech. 16, pp. 209.

۱۰-Fan, F. G. Ahmadi, G., 1993.   “A sublayer model for turbulent deposition of particles in vertical ducts with smooth and rough surfaces,” J. Aerosol Sci. 24, 45.

۱۱-Chen, M., McLaughlin, J. B., 1995. “A new correlation for the aerosol deposition rate in vertical ducts”. J. of Colloid and Interface Sci 169, pp. 437–۴۵۵٫

۱۲-Davies, J. T., 1972. Turbulence Phenomena. Academic Press, New York.

۱۳-Yeh, F. and Lei, U., 1991. “On the motion of small particles in a homogeneous isotropic turbulent flow,” Phys. Fluids A 3, 2571.

۱۴-Salmanzadeh, M., Rahnama, M., and Ahmadi, G., 2008. “Large eddy simulation of particle deposition in a turbulent channel flow”. J. Aerosol Sci.

۱۵-Li, A.  and Ahmadi, G., 1993.  “Deposition of aerosols on surfaces in a turbulent channel flow”. Int. J. Eng. Sci 31, 435.

 ۱-مقدمه و پیشینه

۱-۱ مقدمه ای بر ذرات[۱]:

ذرات معلق همیشه و در همه جا در محیط پیرامون ما وجود دارند. ذرات، ریزه‌های مواد جامد و مایع معلق در یک سیال می‌‌باشند. گرده‌های گیاهان در فضای محیط اطراف، ذرات گرد و خاک که با جریان بادها منتقل و پخش می‌‌شوند، فوران آتشفشان‌ها و پخش خاکستر در فضای اطرف، بالا رفتن دود غلیظ به اتمسفر و همچنین خیلی‌ از فعالیت‌های انسانها باعث به وجود آمدن و پخش ذرات در محیط پیرامون ما می‌‌شوند. در شکل زیر تصاویری از ذرات مختلف آورده شده است.

[۱]  مطالب این قسمت از مراجع [۵- ۱] نقل شده است.

ذرات از نظر نوع، شکل ظاهری و اندازه به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که در ادامه توضیح مختصری در این زمینه داده می شود.

بررسی ذرات از نظر انواع:

گرد و غبار: مواد جامدی که به واسطه‌ از هم پاشیدگی در فرایند هایی نظیر سنگ شکنی، سمباده زدن، انفجار و مته زنی‌ به وجود می‌‌آیند. این ذرات ریز تولید شده از همان مواد اولیه‌ و تفکیک شده خود هستند و از نظر اندازه در طیف زیر میکروسکوپی تا میکروسکوپی قرار می‌‌گیرند.

بخارهای شیمیایی: ذرات جامدی که حاصل واکنش شیمی‌- فیزیکی هستند که در فرآیند­هایی نظیر احتراق، تصعید و یا تقطیر به وجود می‌‌آیند. به عنوان نمونه‌های معمول از این ذرات می‌‌توان به ذرات اکسید فسفر، اکسید آهن و اکسید روی اشاره کرد. ذراتی‌ که بخارات شیمیایی را تشکیل می‌‌دهند بسیار کوچک می‌‌باشند و در مقیاس‌های زیر ۱ میکرومتر می‌‌باشند. این ذرات میل زیادی به اجتماع کردن و لخته شدن دارند.

دود: یک ابر از ذرات معلقی که از فرایند اکسیداسیون مانند سوختن تشکیل می‌‌شود. به طور کلی‌، دود‌ها به عنوان ذرات دارای منشأ سازماندهی شده در نظر گرفته می‌‌شوند و عموماً از ذغال سنگ، نفت، چوب و یا سوختهای فسیلی دیگر به وجود می‌‌آیند. ذرات دود در اندازه‌های زیر ۱ میکرومتر  هستند.

مه‌: این ذرات حاصل از پاشش مایعات و یا میعان بخار به وجود می‌‌آیند.  این ذرات به صورت کروی در نظر گرفته می‌‌شوند و به قدری هستند که می‌‌توان آنها را به صورت معلق در یک جریان هوای آرام مشاهده کرد. هنگام به هم پیوستگی این ذرات و تشکیل ذرات بزرگتر در حدود ۱۰۰ میکرومتر، می‌‌توان آنها را به شکل باران مشاهده کرد.

بررسی ذرات از نظر شکل ظاهری:

فرض کروی بودن ذرات، یک فرض بسیار مناسب برای ساده­تر کردن محاسبات و تجسم کردن راحت­تر حرکت آن­ها می باشد.‌ به جز ذرات مایع که همیشه کروی هستند، قالب‌ها و شکل‌های بسیار متفاوتی برای شکل ذرات وجود دارد که این قالب‌ها و شکل‌ها را می‌توان به سه گروه تقسیم بندی کرد :

ذرات هم اندازه: این ذرات دارای اندازه مساوی در هر سه بعد فضایی خود می‌‌باشند. کروی،چند وجهی، متساوی الاضلاع در این تقسیم بندی قرار می‌‌گیرند. تا کنون بیشترین تحقیقات و دانش بشری پیرامون این دسته از ذرات بوده است.

ذرات صفحه­ای: این ذرات دارای دو بعد بزرگ و یک بعد کوچک می‌‌باشند. برش‌های صفحه‌ای در این دسته بندی قرار می‌‌گیرند. اطلاعات بسیار محدودی پیرامون رفتار ذرات صفحه‌ای معلق در سیال موجود می‌‌باشد و اکثراً اطلاعات‌ دریافت شده از بررسی ذرات کروی را به این نوع ذرات تعمیم می‌‌دهند.

ذرات رشته­ای: این ذرات دارای یک بعد بلند و طولانی در مقایسه با دو بعد بسیار کوچک خود هستند. برای نمونه می‌‌توان به ذرات بلوری، سوزنی و یا معدنی مانند پنبه کوهی اشاره کرد. اخیراً، با توجه به اهمیت سلامتی‌ و خطر تنفس این گونه ذرات معلق در هوا، تحقیقات تازه‌ای بر روی حرکت این گونه از ذرات در سیال شکل گرفته است ولی‌ هنوز اطلاعات مفید زیادی در این زمینه وجود ندارد.

شکل و قالب ذرات می‌تواند با توجه به روش تشکیل و یا جنس و ذات مواد مادر تشکیل دهنده ذرات تغییر کند. ذراتی‌ که به روش میعان یک بخار به وجود می‌‌آیند معمولا به شکل کروی هستند (مخصوصاً زمانی که در حین تشکیل به درون یک فاز مایع وارد شوند). ذراتی‌ که با روش‌های خرد شدن و یا مته زنی‌ به وجود می‌‌آیند به ندرت به شکل کروی می‌‌باشند مگر اینکه در حال تشکیل ذرات، فاز مایع نیز تشکیل شود و حباب‌های بوجود آماده کروی در نظر گرفته می‌‌شود.

بررسی ذرات از نظر اندازه:

ذرات معلق عموماً کروی و یا شبه کروی در نظر گرفته می‌‌شوند. شعاع ذره و هم قطر ذره می‌‌تواند برای بیان اندازه ذره بکار برده شود. در بحث‌های تئوریک خواص ذرات، به کار بردن شعاع بسیار معمول می‌‌باشد هر چند که در بیشتر نمونه‌های کاربردی قطر ذره را به عنوان بیانگر اندازه استفاده می‌‌کنند. در این تحقیق از قطر ذره برای بیان اندازه استفاده شده است.

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    پنج شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.