تحقیق طراحی دو مدل تصادفی در حوزه قابلیت اعتماد

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق طراحی دو مدل تصادفی در حوزه قابلیت اعتماد دارای ۶۷ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

مقدمه    ۵
فصل ۱:پیش نیازها    ۶
مفاهیم و مقدمات فرآیند های تصادفی    ۶
۱-۱ تعاریف    ۶
۱-۲-فرآیند تجدید۲  و زنجیرهای مارکف۳    ۱۲
فصل ۲:طرح و بررسی دو مدل    ۱۶
تصادفی در حوزه قابلیت اعتماد    ۱۶
۲-۱ طراحی وبررسی دومدل تصادفی    ۱۶
۲-۱-۱ نمادگذاری برای نشان دادن حالت های مختلف سیستم :    ۱۹
۲-۲ نماد گذاری    ۱۹
فصل ۳:بررسی مدل اول در حوزه قابلیت اعتماد    ۲۱
۳-۱ شرح وبیان مدل اول    ۲۱
۳-۲  ماتریس آهنگ ها (نرخ های) انتقال    ۲۳
۳-۳  احتمالات انتقال و زمان های توقف (کوتاه)    ۲۳
۳-۴ ماتریس احتمال انتقال    ۲۶
۳-۵-میانگین زمان های اقامت در حالت های مختلف    ۲۶
۳-۶ زمان خراب شدن سیستم (مدت زمان لازم تا خرابی سیستم)    ۲۸
۳-۷ تحلیل موجودیت ( مدت زمان مشغول به کار بودن سیستم ):    ۳۳
۳-۸ تحلیل دوره مشغولیت سیستم:    ۳۷
۳-۹ امید ریاضی تعداد تعمیرات:    ۳۹
فصل ۴:بررسی مدل دوم در حوزه قابلیت اعتماد    ۴۱
۴-۱ شرح وبیان مدل دوم :    ۴۱
۴-۲  ماتریس آهنگ ها (نرخ های) انتقال    ۴۳
۴-۳-احتمالات انتقال و زمان های توقف (کوتاه)    ۴۴
۴-۴-ماتریس احتمال انتقال    ۴۴
۴-۵-میانگین زمان های اقامت در حالت های مختلف    ۴۴
۴-۶-زمان خراب شدن سیستم (مدت زمان لازم تا خرابی سیستم)    ۴۵
۴-۷ تحلیل موجودیت ( مدت زمان مشغول به کار بودن سیستم ):    ۴۸
۴-۸ تحلیل دوره مشغولیت سیستم:    ۵۲
۴-۹ امید ریاضی تعداد تعمیرات:    ۵۳
فصل ۵ :نمودارهای مقایسهای    ۵۵
دو مدل تصادفی    ۵۵
۱-۵ نمودارهای مقایسه ای دو مدل طراحی شده:    ۵۵
۱-۵-۱٫ حالت اول: (  و   )    ۵۵
۱-۵-۲٫ حالت دوم: (  ، )    ۵۶
۱-۵-۳٫ حالت سوم : (  ، )    ۵۸
۱-۵-۴٫ حالت چهارم: (  ، )    ۵۹
۱-۵-۵٫ حالت پنجم: (  ،  )    ۶۰
۱-۵-۶٫ حالت ششم: (  ، )    ۶۱
Reference    ۶۷

 منابع

S. E. Moafi B., L. R. Goel and Rakesh Gupta, “A Stochastic Model of a System with Two Phases of Opration”, Microelectron. Reliab, Vol. 32, No. 6, pp. 799-803, 2002.

Paul G. Hoel, Sindeny C. Part, Charles J. Stone, “Introduction to Stochastic Processes”, Houghton Mifflin Company, 1972.

A. L. Webb, P. N. Carding, I. J. Deary, K. Mackenzie, N. Steen, J. A. Wilson, “The Reliability of Three Perceptual evaluation Scales for Dysphonia ”,۱۳ Nov. 2003.

L. R. Goel and G. Rakesh, “Cost Analysis of Two Unit Standby System With Delayed Replacement and Better Utilization of Units”. Microelecteron. Reliab, Vo1 .25, No. 1, pp. 81-86, 1985.

Murray R. Spiegel, “Schaum’s Outline of Theory and Problems of Laplace Transforms”, Ph.D. Former Professor, Rensselaer Polytechnic Institute Hartford Graduate Center, 23rd Printing, 1991.

T. A. Darikvand, “Fuzzy Reliability”, M. Sc. Thesis, Shahid Bahonar University, Gun 2004.

S. E. Moafi, L. R. Goel, and G. Rakesh, “Comparision of Two Stochastic Models for Two_ Unit Series System with Cold Standbys”, Microelectron. Reliab., Vo1. 31, No. 6, pp. 1105-1111, 1991.

Gabriella Kazai, Mounia Lalmas, and Arjen Devrise, “Reliability Tests For the XCG and inex, 2002 Metrics.

Hyoungtae Kim, Paul H. Kvam, “Reliability Estimation Based on System Data With an Unknown load Share Rule ”, ۲۰۰۴٫

مقدمه

نخستین بار ،موضوع قابلیت اعتماد در حین جنگ جهانی دوم مطرح شد ،قابلیت اعتماد تا حد زیادی کاربرد علم آمار را در علوم فنی روشن می سازد.به ویژه اینکه کاربرد آمار را در   فعالیت های عملی بیان می کند.

در دنیای امروز تلاش کلیه سازندگان سیستم های الکترونیکی و … بر این است که با بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته،ضریب اطمینان محصولات خود را بالاتر ببرند به ویژه با توجه به رقابت  موجود در دنیای صنعت محصولی موفق تر است که عمر بیشتر و کارکرد بالاتری داشته باشد.

ما برای رسیدن به این هدف از آمار بهره گرفته ایم تا با استفاده از علم احتمالات ضریب اطمینان و متوسط طول عمر هر محصول را از لحاظ زمانی محاسبه کنیم و با مقایسه آن با سایر محصولات تصمیمی درست در مورد کیفیت یک محصول بگیریم.

علاوه بر آن در هر مرحله سعی می کنیم محصولی را تولید کنیم که از لحاظ آماری عمر مفید تر و کارکرد بالاتری نسبت به مرحله قبل داشته باشد.

ما در این پایان نامه،برای یکی از این دستگاهها دو مدل را پیشنهاد می کنیم که با توجه به این مدل ها و محاسبات آماری لازم در مورد این مدل ها ،روشن می شود که مدل سازی و بهره گیری از علم آمار و احتمال تا چه حد در بالا بردن کیفیت این گونه محصولات می تواند مفید باشد.

فصل ۱:پیش نیازها

مفاهیم و مقدمات فرآیند های تصادفی

 ۱-۱ تعاریف

تعریف ۱-۱-۱٫ مجموعه اندیس۱: مجموعه  را فضای پارامتر یا مجموعه اندیس می‌‌گوییم.

مجموعه اندیسگذار  میتواند چند بعدی باشد، به عنوان مثال امواج اقیانوسها، میتوان  را طول و عرض جغرافیایی گرفت، و در این صورت،  ارتفاع موج در موضع  میباشد. [۱۱]

مقادیر  ممکن است یک بعدی، دو بعدی، یا  بعدی و یا حتی کلیتر باشد.

تعریف ۱-۱-۲٫ فرآیند تصادفی۲: هر گاه  یک مجموعه اندیسگذار و برای هر ، یک متغیر تصادفی باشد، گردایهی  را  اصطلاحا یک فرایند تصادفی میگوییم. [۱۱]

تعریف ۱-۱-۳٫ فضای حالت۳: مجموعه ، شامل کلیه مقادیر مختلفی که  به ازای هر  اختیار میکند، فضای حالت۲ فرآیند تصادفی می‌‌گوییم. [۱۱]

تعریف ۱-۱-۴٫ فرآیند گسسته۴ و فرآیند پیوسته۵: در صورتیکه مجموعه‌ای شمارا باشد فرایند را گسسته و در غیر این صورت فرآیند را پیوسته  می‌‌گوییم. [۱۱]

به عبارت دیگر هرگاه ، آنگاه همواره میگوییم  یک فرآیند تصادفی با زمان گسسته است. هرگاه  ، یک فرآیند با زمان پیوسته است.

۱- Index Set                  ۲- Stochastic Process                            ۳- State Space

۴ – Discrete                   ۵ -Continuous

تعریف ۱-۱-۵٫ فرآیند با حالت گسسته، فرآیند با حالت پیوسته: اگر فضای حالت یک فرآیند شمارا باشد فرایند را با حالت گسسته و در غیر این صورت فرایند را با حالت پیوسته گوییم.[۱۱]

در حالتی که ، فرآیند مربوطه را با مقدار صحیح یا یک فرآیند با وضعیت گسسته مینامیم. هرگاه  خط حقیقی  باشد، آنگاه  را یک فرآیند تصادفی با مقدار حقیقی مینامیم. هرگاه  یک فضای اقلیدسی بعدی باشد، آنگاه گوییم  یک فرآیند برداری بعدی است.

مثال ۱-۱-۱: برای یک فرآیند تصادفی که نمایانگر امتیازات در یک مسابقه فوتبال میباشد فضای پارامتر و فضای حالت را مشخص کنید. [۱۳]

حل: فضای حالت  در این فرآیند عبارت است از تعداد گل هایی که بین دو تیم رد و بدل میشود یا به عبارت دیگر:

اگر زمان را برحسب دقیقه اندازه بگیریم، فضای پارامتر  عبارت است از . فرآیند در وضعیت  شروع میشود و هر زمانی که گلی به ثمر برسد انتقالی بین حالتهای  صورت میگیرد. به ثمر رسیدن یک گل، مقدار  یا  را به اندازهی یک واحد افزایش میدهد و لذا امتیاز  به  یا  تغییر خواهد یافت.

مثال ۱-۱-۲: کارخانهای دارای دو ماشین تراش است ولی هر روز یکی از آن ها مورد استفاده قرار میگیرد. احتمال ثابتی برای خراب شدن این ماشین تراش وجود دارد، و اگر خرابی ماشین پیش بیاید، این اتفاق در پایان روز رخ خواهد داد. یک تعمیرکار در این رابطه در استخدام کارخانه است. تعمیر هر ماشین دو روز به طول میانجامد. یک فرآیند تصادفی طرح کنید که عملکرد این  کارخانه را توضیح دهد. [۱۳]

حل: انتخاب متغیر تصادفی در این مسأله مهم است. مقدار این متغیر تنها در انتهای روز بررسی میشود زیرا کلیهی انتقالات در آخر روز صورت میگیرد. فضای پارامتر  مجموعهی روزهای فعال هفته میباشد که سیستم در حال بهرهبرداری است. اگر اولین روز را ۱ و دومین روز را ۲ و به همین ترتیب بقیه روزها را شماره گذاری کنیم خواهیم داشت:

فرآیند تصادفی مناسب این کارخانه عبارت است از ، که  نمایانگر تعداد روزهای لازم برای تعمیر ماشینها است و مقدار آن در پایان روز  ثبت میشود. اگر هر دو ماشین قابل استفاده باشند  صفر خواهد بود.

80,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
برچسب ها : , , , , , , , , ,
برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

جستجو پیشرفته

دسته‌ها

آخرین بروز رسانی

    جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.