تحقیق اثرات مخرب حرارت بر دستگاه تولید مثلی نر و استفاده های درمانی گیاه چای سبز

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق  اثرات مخرب حرارت بر دستگاه تولید مثلی نر  و استفاده های درمانی گیاه چای سبز دارای ۴۷ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

مقـدمه:    ۴
۱-۲- بررسی کلی گیاه چای سبز و یافته های قبلی:    ۶
۱- ۱- ۲- گیاه شناسی چای سبز:    ۶
۲- ۱- ۲-  محتویات شیمیایی گیاه چای سبز:    ۷
۳-۱-۲-  پلی فنول های عمده موجود در چای سبز:    ۸
۴-۱-۲-  استفاده های درمانی و خواص دارویی این گیاه:    ۹
۵-۱-۲-  انواع مشهور چای موجود در دنیا که مصرف دارویی دارند:    ۱۱
۶-۱-۲-  عوارض جانبی :    ۱۲
۲-۲- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه تناسلی حیوان نر:    ۱۳
۱-۲-۲- بیضه:    ۱۳
۲-۲-۲- مجرای آوران :    ۱۶
۳-۲-۲- اپیدیدیم و مجرای وابران:    ۱۶
۴-۲-۲- انتقال، بلوغ و ذخیره اسپرم در اپیدیدیم:    ۱۸
۵-۲-۲- غدد ضمیمه جنسی:    ۱۹
۶-۲-۲- روند اسپرم زایی:    ۲۰
۷-۲-۲- ساختار و عمل اسپرم:    ۲۱
۸-۲-۲- تنظیم هورمونی روند اسپرم زایی:    ۲۳
۳-۲- عوامل مخرب اسپرماتوژنز:    ۲۴
۴-۲- اثرات مخرب حرارت و افزایش دما بر دستگاه تولید مثلی نر:    ۲۴
۱-۴-۲- تأثیر حرارت روی بافت بیضه:    ۲۴
۲-۴-۲- تاثیر حرارت بر اسپرم موجود در مایع منی:    ۲۵
۳-۴-۲- تأثیر حرارت براسپرم های موجود در مایع rete testis:    ۲۶
۴-۴-۲- تاثیر حرارت بر روی فعالیت اندوکرینی:    ۲۶
۵-۴-۲- تأثیر حرارت روی باروری و بارورسازی و اسپرم ها:    ۲۷
۶-۴-۲- تأثیر حرارت بر روی اسپرم زایی:    ۲۸
۷-۴-۲- مکانیسم اثرات حاصل از حرارت بر روی بیضه:    ۲۹
۸-۴-۲- روش های مختلف حرارت دادن بیضه ها در مطالعات تجربی:    ۳۲
۵- ۲- ارزیابی قوام غشای اسپرمی:    ۳۳
۱- ۵- ۲- اساس تست HOS – WT :    ۳۴
۲- ۵- ۲- اساس رنگ آمیزی ائوزین – نگروزین:    ۳۴
پیشینه و تحقیقات انجام شده    ۳۵
منابع    ۴۱

منابع

۱-عطار، ح: نگاهی گذرا به استفاده از گیاهان دارویی در ایران و جهان. پایگاه اطلاع رسانی گیاهان درمانگر دارویی، ۱۳٫

۲-قراگزلو، م: حیوانات آزمایشگاهی. چاپ اول، انتشارات بیژن، تهران، ۱۳۸۴، ص۷٫

۳-دویل: نسخه ای برای آشنایی با گیاهان دارویی. پایگاه اطلاع رسانی نحوه مراقبت از بدن، دی ۱۳۸۹، ص۱٫

۴-رجحان، م: شفا با داروهای گیاهی. انتشارات خیام، آذر۱۳۵۲، ص ۵-۸ ، ۷۵-۸۱٫

۵-عبادی، م: اساس فارماکودینامیکی گیاهان دارویی. انتشارات سبز آرنگ با همکاری کلام حق، ۱۳۸۷، ص ۶۲۱-۶۲۶٫

۶- مدنی، ح، عسگری، ص، نادری، غ، طالب الحسینی، م: اثر حفاظتی کبدی عصاره پلی فنلی خارمریم و همیشه بهار در موش صحرایی. مجله زیست شناسی ایران، ۱۹(۲)، ۱۳۸۵، ص ۱۵۷٫

۷-مهربانی، م، مهربانی، م، رفتاری، ش، نبی پور، ف، حیدری، م، مهدوی میمند، ز، صادقی راد، ب: بررسی سمیت کبدی دوزهای معمول دم کرده گل گاوزبان بر موش صحرایی. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان، ۱۴(۱)، ۱۳۸۵، ص ۴۵٫

۸-میرشجاعی، پ: شاخه غذا و سلامتی. پایگاه اطلاع رسانی غذا و سلامت، آذر۱۳۸۶، ص ۲۰٫

۹-احمدی زارع، ح: چای درمانی. انتشارات یاران علوی، پاییز ۱۳۸۷، ص ۲۵۵-۲۶۱٫

۱۰- Gauthaman K, Ganesan A.P and Prasad R. N: Sexual effects of puncturevine (Tribulus terrestris) extract (protodioscin): an evaluation using a rat model. Journal of Alternative and Complementary Medicine.  ۲۰۰۳;  ۹ (۲): ۲۵۷–۲۶۵٫

۱۱- Gillian, B & Hans J Hedric: Laboratory mouse. Elsevier Acodemic Press. 2004: 139,158-159.

۱۲- Anderson J. Martino-Andrade, Rosana N. Morais, Katherinne M. Spercoski, Stefani C. Rossi, Marina F. Vechi, Munisa Golin, Natália F. Lombardi, Cláudio S. Greca, Paulo R. Dalsenter: Effects of Tribulus terrestris on endocrine sensitive organs in male and female Wistar rats. Journal of Ethnopharmacology. 2010; 127: 165–۱۷۰٫

۱۳- Yaeram J, Setchell BP, Maddocks S: Effect of heat stress on the fertility of male mice in vivo and in vitro. Reprod Fertil Dev. 2006; 18: 647–۶۵۳٫

مقـدمه:

طب در کشور ما مربوط به دوره آریایی است و اوستا اولین کتابی است که از گیاهان دارویی سخن گفته است.  برای پی بردن به اهمیت گیاه درمانی و معالجه بیماران بطریق سنتی همینقدر کافیست که متذکر شویم کتاب قانون ابن سینا پزشک عالیقدر اسلامی که در عالم پزشکی شهرت جهانی دارد بمدتی قریب چهارصد سال در دانشکده های پزشکی اروپا تدریس شده  و تنها وسیله مداوای بیماران بوده است (۲، ۳،۴ و ۷).

در قرن شانزدهم، باغ های گیاهی به منظور کشت دارو در مدارس پزشکی بوجود آمد، تا اینکه در سال ۱۹۵۰ میلادی گزارش شد که ۳۰ درصد از داروهای جدید نیز از گیاهان مشتق می شوند (۲، ۳، ۴، ۸  و ۷۰ ).

اکنون با پیشرفت های علمی باید اذعان نمود که طب جدید در کشف آنتی بیوتیک ها شایان توجه بوده و خدمات بهداشتی ارزنده ای به مردم جهان نموده است. اما منکر این حقیقت نمی توان شد که در بعضی موارد برای معالجه بیماران کلیوی، کبدی، عصبی و پوستی با روش ها و داروهای طب جدید نتیجه شایان توجهی عاید بیماران نمی شود. در حالیکه بعکس با متد گیاه درمانی و طب سنتی زودتر و بهتر شفای آن ها حاصل می گردد. این خاصیت اغلب بعلت وجود ترکیبات آنتی اکسیدانی در گیاهان از جمله ویتامین B وC ، کاراتنوئیدها، لیکوپن ها و فلاونوئیدهایی می باشد که موجب جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد می شوند (۷، ۱۱، ۱۲، ۴۶، ۶۴، و۷۲).

چای سبز گیاه دارویی است با برگ های همیشه سبز که در بسیاری از مناطق خوش آب و هوا می روید. چای سبز طی قرن ها از پرطرفدارترین نوشیدنی ها در کشور های چین و ژاپن بوده است. مردم در این کشورها بر این عقیده اندکه ترکیبات خاص موجود در چای سبز باعث طول عمر و سلامتی انسان ها می شوند. مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهد که نوشیدن چای سبز می تواند تأثیر ضد سرطانی داشته باشد. عمده ی خواص مفید چای سبز به علت کاتچین های پلی فنولیک موجود در برگ های آن می باشد که خاصیت آنتی اکسیدانی دارند. این گیاه برای درمان بسیاری از بیماری های مختلف از جمله سرطان های معده ای و روده ای، افزایش فشار خون، افزایش تری گلیسرید خون، کم خونی، پوکی استخوان، پوسیدگی های دندانی استفاده می شود (۱، ۵، ۷،۸ و ۱۳).

در پستانداران دمای بیضه ها، ۷-۲ درجه سانتی گراد پایین تر از درجه حرارت بقیه بدن می باشد. بر اساس مطالعات بافت شناسی مشخص شده است که هر فاکتوری که باعث افزایش دمای بیضه ها شود، بمانند دمای محیطی بالا و استرس حرارتی موضعی، سبب کاهش قدرت تقسیم سلول های اسپرماتوگونی در طول لوله های اسپرم ساز می شود. همچنین حرارت به ساختار کروماتینی اسپرم در اپیدیدیم آسیب می رساند و در نهایت باعث کاهش تعداد اسپرم های متحرک می شود. علاوه بر این حرارت می تواند سلول های پرستار و بافت احاطه کننده لوله های منی ساز را نیز تحت تأثیر قرار دارد (۲۰، ۳۷، ۴۸، ۶۷ و ۶۹).

توانایی باروری  اسپرم های تولید شده و تولد جنین های طبیعی در اثر حرارت کاهش  می یابد (۶۰).

۱-۲- بررسی کلی گیاه چای سبز و یافته های قبلی:

۱- ۱- ۲- گیاه شناسی چای سبز[۱]:

چای درختچه ای است بزرگ با برگ های همیشه سبز و بسیار زیبا به ارتفاع یک تا دو متر که ممکن است در نقاط مناسب و خوش آب و هوا به ده متر و یا زیادتر برسد. این گیاه برگ های چرمی، سبز تیره و معطر با گلهای سفید حاوی ۶ تا ۹ گلبرگ دارد. چای سبز بومی شرق آسیا و خصوصا کشور چین می باشد که در این مناطق و کشورهای افریقای جنوبی بصورت چای سبز و در آمریکا و اروپا بصورت چای سیاه مصرف می شود (۱، ۵، ۸، ۲۱ و ۲۵).

این گیاه از خانواده تیاسه[۲] و دارای نام علمی کاملیا سینسیس  Camellia sinensis (L) Kuntze است (۵ و۵۳).

درختچه چای سبز در نواحی شمال ایران مخصوصا لاهیجان بصورت انبوه و با کیفیت بالا پرورش داده می شود (۷).

چای سبز از برگ های بخار داده شده تهیه می شود، بنابراین اجزای اصلی و فعال آن دست نخورده باقی می مانند. در مقایسه، برگ های چای سیاه پژمرده شده، غلطانده شده و تخمیر و سپس خشک شده می باشد. در این فرایند تخمیر، به آنزیم پلی فنول اکسیداز اجازه­ی فعالیت بیشتری داده
می شود.چای اولانگ[۳]، نیمه تخمیر شده می باشد و از نظر محتوا حد واسط چای های سبز و سیاه  است (۱، ۵، ۲۷، ۳۲ و ۶۸).

۲- ۱- ۲-  محتویات شیمیایی گیاه چای سبز:

چای نواحی مختلف ترکیب متغییر و متفاوتی دارند ولی بطور متوسط از تجزیه چای مواد زیر را بدست آورده اند:

۱- پلی فنول ها

۲- کافئین ( تئین )

۳- تانن یا اسید تانیک: مجموعه پلی فنول های اکسید شده چای را تانن می نامند که میزان آن ها در چای سبز بسیار اندک است. طعم تلخ چای مربوط به این ماده می باشد.

۱- Green tea

[۲] – Theaceae

[۳] – Oolong tea

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق اثرات مخرب حرارت بر دستگاه تولید مثلی نر و استفاده های درمانی خارخاسک
  • تحقیق مشخصات گیاه چای و تقسیم بندی چای و ترکیبات شیمیایی برگ سبز چای و فواید و خواص چای سبز
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.