تحقیق عوامل مؤثر بر نیاز طیور به اسیدآمینه ها و اثرات استفاده ال-کارنیتین و لیزین و متیونین در تغذیه طیور

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق عوامل مؤثر بر نیاز طیور به اسیدآمینه ها و اثرات استفاده ال-کارنیتین و لیزین و متیونین در تغذیه طیور دارای ۵۴ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۲-۱- خواص شیمیایی ال-کارنیتین    ۶
۲-۲- ال-کارنیتین در مواد غذایی    ۷
۲-۳- فرمهای تجاری ال– کارنیتین    ۸
۲-۴-جذب، انتقال و دفع    ۹
۲-۴-۱- جذب    ۹
۲-۴-۲-  انتقال    ۱۰
۲-۴-۳- دفع    ۱۰
۲-۵- بیوسنتز ال–کارنیتین    ۱۰
۲-۶- متابولیسم ال–کارنیتین    ۱۳
۲-۷- محافظت و تنظیم تعادل غشای سلولی    ۱۴
۲-۸- ایمنی    ۱۵
۲-۸-۱-  ایمنی ذاتی    ۱۵
۲-۸-۲-ایمنی اکتسابی    ۱۵
۲-۸-۳- ایمنی هومورال    ۱۵
۲-۸-۴-  ایمنی سلولی    ۱۶
۲-۹- اثرات ال-کارنیتین  روی سیستمایمنی    ۱۷
۲-۱۰- کمبود و اختلالات ناشی از کمبود  ال–کارنیتین    ۱۷
۲-۱۰-۱- اختلالات اولیه    ۱۸
۲-۱۰-۲- اختلالات ثانویه    ۱۸
۲-۱۱- اثرات جانبی ال–کارنیتین    ۱۹
۲-۱۲-  فواید استفاده از ال–کارنیتین در گونههای مختلف    ۱۹
۲-۱۲-۱- نوزاد حیوانات    ۱۹
۲ – ۱۲ – ۲ – نشخوارکنندگان    ۱۹
۲-۱۲-۳-ماهی    ۲۰
۲-۱۲-۴- انسان    ۲۰
۲-۱۳- ال-کارنیتین  در تغذیه طیور    ۲۰
۲-۱۳-۱- ال–کارنیتین در تغذیه خروسها    ۲۱
۲ – ۱۳- ۲- ال-کارنیتین  در تغذیه مرغان مادرگوشتی    ۲۱
۲-۱۳-۳ – ال–کارنیتین در تغذیه مرغان تخمگذار    ۲۲
۲-۱۴- پروتئین و اسیدآمینه    ۲۳
۲-۱۴-۱- تعریف    ۲۳
۲-۱۴-۲- بیان حداقل احتیاجات اسیدآمینه ها    ۲۴
۲-۱۵- عوامل مؤثر بر نیاز طیور به اسیدآمینه ها    ۲۶
۲-۱۵-۱- عوامل مؤثر بر مصرف خوراک    ۲۶
۲-۱۵-۱-۱- تنش ایمونولوژیکی    ۲۶
۲-۱۵-۱-۲- دمای محیط    ۲۶
۲-۱۵-۱-۳- گونه طیور    ۲۶
۲-۱۵-۱-۴- جنس طیور    ۲۶
۲-۱۵-۱-۵- سن طیور    ۲۶
۲-۱۵-۲-عوامل جیرهای    ۲۷
۲-۱۵-۲-۱- سطح پروتئین جیره    ۲۷
۲-۱۵-۲-۲- سطح انرژی جیره    ۲۷
۲-۱۵-۲-۳- عدمتوازن اسیدهای آمینه    ۲۷
۲-۱۵-۲-۴- اثرات ویتامین  و کوکسیدیواستاتها    ۲۷
۲-۱۵-۲-۵- آنتاگونیسم    ۲۷
۲-۱۵-۲-۶- پراکسیداسیون اسید چرب    ۲۸
۲-۱۵-۲-۷- عوامل ضدتغذیه ای    ۲۸
۲-۱۵-۲-۸- افزودنیها    ۲۸
۲-۱۶- اثرات کمبود پروتئین و اسیدآمینه ها در طیور    ۲۸
۲-۱۷- اثرات نامطلوب اسیدآمینه ها    ۲۹
۲-۱۷-۱- اثرات متقابل اسیدآمینه ها    ۳۰
۲-۱۷-۲- عدم توازن اسیدآمینه ها    ۳۰
۲-۱۷-۳- سمّیت اسیدآمینه ها    ۳۰
۲-۱۸- ترتیب محدودیت اسیدآمینه ها    ۳۱
۲-۱۹- اسیدآمینه ها سنتتیک در تغذیه طیور    ۳۱
۲-۲۰- لیزین    ۳۲
۲-۲۱-۱-  لیزین مواد خوراکی    ۳۲
۲– ۲۱– ۲ –  قابلیت دسترسی لیزین در مواد خوراکی مختلف    ۳۳
۲– ۲۱– ۴–  عوامل مرثر بر قابلیت دسترسی لیزین    ۳۳
۲-۲۱-۴-۱– نحوه خوراک دادن    ۳۳
۲-۲۱-۴-۲– میزان حرارت خوراک در فرایند تولید    ۳۴
۲-۲۱-۴-۳– اثر مواد معدنی    ۳۴
۲-۲۱-۴-۴– استرس ایمنولوژیکی    ۳۴
۲-۲۱-۴-۵– دمای محیط    ۳۵
۲-۲۱-۴-۶– جنس    ۳۵
۲-۲۲-  متیونین    ۳۵
۲-۲۲-۱-  متیونین در جیره طیور    ۳۷
۲ -۲۲-۲- بررسی متابولیسم متیونین    ۳۷
۲-۲۲-۳- اثر تغذیه اسیدآمینه ها گوگرددار بر عملکرد جوجه های گوشتی    ۴۰
۲-۲۲-۳-۱- اثر متیونین بر رشد و عملکرد    ۴۰
۲-۲۲-۳-۲- اثر متیونین بر ترکیب لاشه    ۴۱
۲-۲۲-۳-۳- اثر متیونین افزایش وزن    ۴۲
۲-۲۲-۳-۴- اثر متیونین بر مصرف غذا و ضریب تبدیل غذا    ۴۲
فهرست منابع    ۴۳

منابع

فرید حسینی، رضا. ۱۳۷۳٫ ایمنولوژی. انتشارات قدس رضوی. صفحات ۶۵-۷۲٫

شهبازی، پ.، ن. ملک نیا، ۱۳۵۶٫ بیوشیمی عمومی برای دانشجویان دانشکده پزشکی، انتشارات دانشگاه تهران- ایران.

شیمی. احمد. ۱۳۷۲٫ اصول ایمنی شناسی دامپزشکی(ترجمه). اتشارات سازمان دامپزشکی کشور صفحات ۸۱-

تاجبخش، حسن.۱۳۶۴٫ ایمنی شناسی بنیادی. انتشارات دانشگاه تهران. صفحات ۷۳-۸۰٫

قدرتی. ع، بررسی هیستومورفولوژیکی بورسیوس مرغبومی در سنین مختلف رشد. انتشارات دانشگاه شهید چمران اهواز. صفحه ۱۱۳، ۱۳۷۳٫

ابراهیم نژاد،یحیی وپوررضا،ج ،۱۳۷۹ ، اثر داروهای ضد کوکسیدیوز سالینومایسین ولازالوسید برعملکرد جوجههایگوشتی وارتباط این داروها با مکمل متیونین، علوم وفنون کشاورزی ومنابع طبیعی، جلد چهارم ،شماره اول ،ص۱۰۳-۹۳٫

احمد. ۱۳۷۲٫ اصول ایمنیشناسی دامپزشکی(ترجمه). اتشارات سازمان دامپزشکی کشور صفحات ۸۱-۱۰۵٫

بصیری، عبدالله.۱۳۶۴٫ طرح های آماری در علوم کشاورزی. انتشارات دانشگاه شیراز.

کاظمی، اخترالملوک.۱۳۷۲٫ میکروبیولوژی صنعتی- انتشارات جهاد سازندگی صنعتی شریف.

دستار، ب.، ی. جعفری آهنگری، م. راشکی، س. حسنی و م. شمس شرق. ۱۳۸۴٫

قراگزلو، حسن. ۱۳۷۷٫ ایمنولوژی و ایمنوپاتولوژی حیواناتاهلی(ترجمه). موسسه چاپ و نشر جهاد وابسته به جهاد دانشگاهی دانشگاه تهران. صفحات ۸۹-۱۰۸٫

Blem, C.R. 1999. Avain energy storage. Current ornithology. 8:204-222.

Blem, C.R. Avain energy storage. Current ornithology. 8:204-222.

Bohmer, T., A. Rynding and HE. Solberg. Carnitine levels in human serum in health and disease.Clin Chim Acta, 57:55-61.  Bremer, J. 1983.Carnitine: metabolism and functions. Physiological Review 63:1421-1480.

Carew, L.B., J.R., and F.W., Hill, Effect of methionine edeficiency on the utilization of energy by chick. J. Nutr., 74: 185-190.

۲-۱- خواص شیمیایی ال-کارنیتین

کارنیتین یک نمک بسیارمحلول ویک ماده با خاصیت جذب رطوبت قوی است که به راحتی از درون غشاهایچربی عبور نموده و در این حالت اسیدهایچرب با زنجیربلند را برای تولید انرژی به فرم ATP به درون ماتریکس میتوکندری انتقال میدهد(جیوسپ و همکاران، ۱۹۹۳؛ اِلمار، ۲۰۰۰؛ پائول،۲۰۰۰)[۱] مشخصات شیمیایی ال-کارنیتین در جدول ۱–۱ نشان داده شده است.

۲-۲- ال-کارنیتین در مواد غذایی

منابع تغذیهای ال–کارنیتین اساساً تولیدات گوشت و فرآوردههای آنها هستند، در حالیکه خوراکهای با منشأ گیاهی بهعنوان منبع اصلی جیره طیور، حاوی سطوح پایین ال–کارنیتین هستند (ارسلان وهمکاران، ۲۰۰۴؛ بامگارتنر و بلام[۱]، ۱۹۹۷).  از بهترین منابع ال–کارنیتین، گوشت و به خصوص گوشت گاو، گوسفند و بره است. دیگر غذاهای حیوانی مثل شیر، پنیر و گوشت طیور محتوی مقدار کمتری از کارنیتین بوده و ال–کارنیتین موجود در میوهها و سبزیها نیز ناچیز است. مقدار ال–کارنیتین موجود در مواد غذایی مختلف در جدول شماره ۱-۲  نشان داده شده است  (ارسلان وهمکاران، ۲۰۰۴ ).

۳- فرمهای تجاری ال– کارنیتین

به منظور غلبه بر مشکلات و رطوبتپذیری، نمک ال-کارنیتین  آزاد و نمک هیدروکلراید ال-کارنیتین وارد بازار شده است. هرچند بازار، تقاضای فرمهای بهتری از ال-کارنیتین  را دارد. در سال ۱۹۹۱ شرکت لونزا[۱] در سوئیس که تولیدکننده ال-کارنیتین است ال-کارنیتین تراتیت[۲]، را تولید کرده که فاقد مشکلاتی مانند بو، پایداری و کیفیت است. ال-کارنیتین  خوراکی بهعنوان یک مکمل تغذیهای و بهعنوان یک داروی تجویزی (اُرفان)[۳] برای درمان اختلالات اولیه و ثانویه ناشی از کمبود ال–کارنیتین به کار میرود و هم چنین ال-کارنیتین داخل وریدی (لووکارنیتین)[۴] نیز بهعنوان یک داروی ارفان برای درمان اختلالات ناشی از کمبود ال-کارنیتین استفاده میشود. استیل ال-کارنیتین فرم دیگری از ال–کارنیتین است که هم روه ال–کارنیتین و هم گروه استیل بهعنوان یک مکمل مغذی قابل دسترسی است. از فرمهای دیگر ال-کارنیتین  پروپیونیل ال-کارنیتین  است (المار، ۲۰۰۰؛ پائول، ۲۰۰۰).

چهار فرم تجاری ال-کارنیتین  در بازار وجود دارد :

۱ – نمک ال–کارنیتین آزاد : پودرسفید با قابلیت حل شدن در آب است که فوقالعاده رطوبتپذیر بوده و بنابراین در فرم مایع پایداری بیشتری دارد.

۲ – ال-کانیتین ال-ترتیت: بیشتر از فرم ال–کارنیتین آزاد مورد استفاده قرار گرفته و ۱۰۰ درصد پایدار است. این فرم شامل نمک آزاد ال-کارنیتین (۶۸%) و تارتاریک اسید گراس[۵] طبیعی (۳۲%) بوده، دارای بالاترین غلظت ال–کارنیتین در بین نمکهای قابل دسترس می باشد، از آنجایی که این فرم ال–کارنیتین رطوبتپذیر نیست برای تهیه تولیدات جامد مثل کپسول، قرص و غیره مناسب هستند.

۳ – ال–کارنیتین منیزیوم سیتراست : شامل ال–کارنیتین آزاد (۴۳%) ، اسیدسیتریک (۵۱%) و یونهای منیزیم (۶%) بوده و خاصیت رطوبتپذیر ندارد.

۴- استیل ال–کارنیتین : یک متابولیست فعال فیزیولوژیکی است و نقش مهمی در سیستم عصبی بازی میکند.

۲-۴-جذب، انتقال و دفع

۲-۴-۱- جذب

ال–کارنیتین مصرفی از طریق خوراک بهروش انتقال فعال در قسمت بالایی ژژنوم روده باریک جذب میگردد (حدوداً ۵۰ – ۸۰%). طی مطالعاتی که  لی و همکاران در سال ۱۹۸۳ و در محیط آزمایشگاهی بر روی چگونگی انتقال فعال ال–کارنیتین توسط رودهباریک در خرگوش انجام دادند مشخص شد که یون Na+ و انتشار فعال آن در بالانس با یون +K در انتقال فعال ال–کارنیتین نقش بهسزایی دارد. تحقیق دیگری که لی و همکاران در سال ۱۹۹۲ انجام دادند نشان داد که انتشار غیرفعال ال-کارنیتین بین محیط رودهای و گردش خون میتواند در این انتقال نقش داشته باشد. در دئودنوم این انتقال به هر دو روش صورت میگیرد ولی در ایلئوم ال–کارنیتین تنها از راه انتشار جذب میگردد. نکته حائز اهمیت این است که جذب ال–کارنیتین میتواند تحت تأثیر غلظت بالای دی-کارنیتین، استیل ال–کارنیتین و گاما بویتروبتائین قرار گیرد. حدود ۶۰ تا ۷۵درصد از ال-کارنیتین مواد غذایی قابل جذب میباشد. درصد جذب ال-کارنیتین از مکمل (مکملهای تجاری رایج) مورد استفاده در تغذیه طیور مثل(کارنیکینگ)[۶] پایینتر است. به دنبال جذب ال-کارنیتین  حدود ۲۵% از ال-کارنیتین  در موکوزای روده اسیلگذاری (اسیلیت)[۷] میشود. ال–کارنیتین خوراکی تجویز شده و متابولیتهای اسیلدار شده آن در بیشتر بافتهای بدن توزیع شدهاند. کارنیتین توسط یک حمل کننده وابسته به Na+ در غشای سیتوپلاسمی وارد سلول میشود. کمبود این سیستم حملکننده کمبود سیستیمیک ال–کارنیتین نامیده میشود. که به صورت ضعف ماهیچهای در ماهیچه اسکلتی و قلب بروز میکند (نزو و همکاران[۸]، ۱۹۹۹؛ پائول، ۲۰۰۰).

۲-۴-۲-  انتقال

حدود ۵۰ درصد از ال-کارنیتین  جذب شده در سلولهای رودهباریک متابولیز شده و فرم آزاد آن به درون رگهای خونی رها میشود. غلظت پلاسمایی ال–کارنیتین همیشه پایینتر از ۱۰ میکرومول (نرمال۴۰–۵۰ میکرومول) است. تحقیقات مختلف نشان داد که سطح پلاسمایی و عضلانی ال–کارنیتین بهطور قابل توجهی با دریافت آن از طریق خوراک افزایش مییابد. ال–کارنیتین با پروتئین پلاسما یا آلبومین باند میشود (کالونگ و همکاران[۹]، ۲۰۰۵).

۲-۴-۳- دفع

ال– کارنیتین از طریق کلیهها دفع میشود.  تقریباً ۹۵ درصد از ال–کارنیتین فیلتر شده دوباره باز جذب میشود که در حفظ سلامتی حائز اهمیت است. کمکاری غده تیروئید دفع ادراری ال–کارنیتین را کاهش میدهد در حالیکه پرکاری تیروئید موجب افزایش دفع ادراری ال–کارنیتین میشود. در پستانداران میزان زیادی از ال-کارنیتین از طریق شیر دفع میشود.

LONZA

۲٫ L-Carnitine tratate

Orphan

Levo carnitine

GRAS

Carniking

Acylated

Nezu, et al;

Calong, et al;

Baumgartner & Blum  ۱٫

Elmar; Giuseppe, et al; Paul

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق استرس اکسیداتیو و جزئیات مرتبط با آن و معرفی ال- کارنیتین و نقش آن در بدن و تأثیر فعالیت بدنی بر شاخص های استرس اکسیداتیو
  • تحقیق استفاده کنجاله زیتون و مکمل‌های آنزیمی در تغذیه طیور و اثرات ضد تغذیه‌ای پلی‌ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای در تغذیه طیور
  • تحقیق ال- کارنیتین و چگونگی سنتز ال کارنیتین و مکانیزم اثر آن و استفاده از ال کارنیتین در تغذیه طیور و جوجه های گوشتی
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      پنج شنبه, ۱۳ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.