تحقیق ال- کارنیتین و چگونگی سنتز ال کارنیتین و مکانیزم اثر آن و استفاده از ال کارنیتین در تغذیه طیور و جوجه های گوشتی

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق ال- کارنیتین و چگونگی سنتز ال کارنیتین و مکانیزم اثر آن و استفاده از ال کارنیتین در تغذیه طیور و جوجه های گوشتی دارای ۲۵ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۱-۱-مقدمه    ۴
۱-۴-کیفیت جوجه    ۵
۱-۵ -مشخصات بک جوجه با کیفیت بالا    ۵
۱-۶-مدیریت پرورش    ۵
۱-۷-مدیریت آب    ۶
۱-۸ -مواد معدنی    ۶
۱-۹- مدیریت دان    ۷
۱-۱۰- پروتئین خام    ۷
۱-۱۱-انرژی    ۷
۱-۱۲-ریزمغذی ها    ۷
۱-۱۳- تغذیه مرحله ای    ۸
۱-۱۴-جیره شماره۱    ۸
۱-۱۵-جیره شماره ۲    ۸
۱-۱۶-جیره شماره ۳    ۸
۱-۱۷-عوامل تعیین کننده عملکرد جوجه های گوشتی    ۹
۲-۱- ال- کارنیتین    ۱۰
۲-۱-۱چگونگی سنتز ال کارنیتین و مکانیزم اثر آن    ۱۱
۲-۱-۲اثرات ال-کارنیتین    ۱۲
۲-۱-۳ استفاده از ال کارنیتین در طیور    ۱۲
۲-۱-۴ ارتباط ال-کارنیتین با انرژی جیره    ۱۳
۲-۱-۵ اثر ال-کارنیتین در تنظیم سیستم ایمنی    ۱۴
۲-۲ساختار لیپوپروتئین ها    ۱۴
۲-۳کلسترول LDL    ۱۵
۲-۴ تری گلیسیرید (TG)    ۱۵
۲-۵ داروهای ضد هیپرلپیدمی    ۱۶
۲-۶ نتایج بررسی های انجام گرفته توسط ال-کارنیتین و جم فیبروزیل    ۱۷
منابع    ۲۱

منابع

نقی زاده گلزاری، م.، و م. طالبی. ۱۳۹۱٫ دیس لیپیدمی.

خلیلی،ح.، خ.ا. غلامی، س. دشتی خویدکی و ر. رمضانی. ۱۳۸۵٫ مقایسه اثر جم فیبروزیل و لوپید بر روی سطح سرمی تری گلیسیرید و کلسترول در بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی. مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان ۱۴ (۱): ۲۴-۱۹٫

دارسی آرانی،ا.، م. شیوازاد، م. زاغری و ن. فامیل نمرود. ۱۳۸۹٫ تأثیر استفاده از مکمل ال – کارنیتین در جیره های حاوی سطوح پایین پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی. مجله علوم دامی ایران ۴۱ (۲): ۱۶۲-۱۵۳٫

تراز، ز. و ب. دستار. ۱۳۸۷٫ بررسی اثرات ال کارنیتین در جیره های با مقادیر متفاوت پروتئین بر عملکرد و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی ۱۵ (۵): ۲۴-۳۱٫

میرحسینی، م،. م. رفیعیان. ۱۳۸۲٫ بررسی اثرات داروی آنتوم بر روی کاهش تری گلیسیرید و کلسترول و لیپوپروتئین های خون و مقایسه آن با داروی ژمفیبروزیل. دانشگاه علوم پژشکی شهرکرد ۵(۱).

نجفی، ر. و م. ر. اصغری. ۱۳۸۵٫ مروری ال کارنیتین وکاربرد های آن در پرورش طیور. دارو ۵: ۱۱-۵٫

Daskiran, M. & R. G. Tetter. 2001. Effect of dietary L-carnitine (Carnicking) supplementation on overall

Druyan S., Shlosberg A and Chaner A. 2007. Evaluation of growth rate, Body weight, heart rate, and blood parameters as potential indicators for selection against susceptibility to the ascites syndrome in young Poultry Science, 86: 621-629.

Rabie MH , Szilagyi M & Gippert T (1997a ) Effects of dietary L-carnitine supplementation and protein level on performance and degree of meatness and fatness of broilers Acta Biologica Hungarica 48, 221–۲۳۹

Rabie MH , Szilagyi M, Gippert T, Votisky E & Gerendai D 1997b ) Influence of dietary L-carnitine on performance and carcass quality of broiler chickens Acta Biologica Hungarica 48,252–۲۴۱

Rabie MH, Szila ´gyi M & Gippert T (1997b) Influence of supplemental dietary L-carnitine on performance and egg quality of pullets during theearly laying period. A´llattenye´szte´s e´s Takarma´nyoza´s 46, 457–۴۶۸

 ۱-۱-مقدمه

کمبود غذا و به ویژه کمبود پروتئین حیوانی یکی از مهم ترین مسائل و مشکلات غذایی جهان امروز، بویژه در کشورهای جهان سوم است. صنعت پرورش طیور یکی از موثرترین مکانیسم های تولید پروتئین حیوانی در جهان می باشد. به همین جهت این دسته از تولیدات دامی در طی سال های اخیر توسعه بسیارزیادی داشته است.

با توسعه صنعت پرورش طیور مشکل نیتروژن دفعی از طریق فضولات طیور و آلودگی ناشی از آن، تبدیل به یکی از بزرگترین مشکلات کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه شده است (آلتور و همکاران، ۲۰۰۰). اصلاح نژاد طیور به منظور دستیابی به حداکثر بازده اقتصادی سبب انتخاب جوجه های با رشد سریع شده که نتیجه این به گزینی، افزایش مداوم وزن زنده می باشد (درویان و همکاران، ۲۰۰۷). یکی از مهم ترین عوامل تغذیه اى در جیره طیور، انرژى مى باشد. نشان داده شده است که استفاده از چربی ها با منشاهای مختلف، عملی ترین و اقتصادی ترین روش تامین انرژی در جیره جوجه های گوشتی می باشند (آلائو و بالناوی، ۱۹۸۵). از طرفى گزارشات علمى مبنى بر معایب استفاده بیشتر از منابع چربى در جیره جوجه هاى گوشتى، مانند افزایش میزان بروز سندرم آسیت، مرگ ناگهانى، کبد چرب و غیره ارائه شده است (بایائو و لارا، ۲۰۰۵). بر این اساس، متخصصین سعى مى کنند با در نظر گرفتن عوامل فوق، تعادلى مناسب بین تامین انرژى کافى و پیشگیرى از بروز ناهنجاری هاى مختلف را برقرار کنند. قبلاً تحقیقاتى مبنى بر افزایش میزان رشد با استفاده از انواع چربی ها در محدوده توصیه های NRC (1994) برای انرژی به انجام رسیده است.

در واحدهای پرورش طیور بخش اعظم هزینه ها مربوط به هزینه های خوراک است که حدودا ۷۵ درصد هزینه ها را به خود اختصاص می دهد. پروتئین و انرژی مهم ترین مواد مغذی موجود در جیره هستند و تقریبا ۸۵ درصد از هزینه کل جیره را به خود اختصاص می دهند (ویجتن و همکاران، ۲۰۰۴). یکی از راه کارهای کاهش ناهنجاری های متابولیکی در جوجه های گوشتی استفاده از برنامه محدودیت غذایی است. از برنامه محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی جهت کاهش بیماری های متابولیکی (فانوسی و تورکی، ۲۰۱۰)، بهبود بازده غذایی، کاهش هزینه پرورش (اوزکان و همکاران، ۲۰۰۶) و همچنین بهبود کیفیت لاشه و کاهش چربی محوطه بطنی (جونز و فارل، ۱۹۹۲) استفاده شده است.

جم فیبروزیل، بطور گسترده ای به عنوان داروی تنظیم کننده قوی چربی ، مورد استفاده قرار می گیرد. فعالیت گسترده آن کاهش تری گلیسرید پلاسما (TG) –لیپوپروتئین ها و افزایش لیپوپروتئین هایی با چگالی بالا (HDL) در انواع اولیه و ثانویه (دیابت قندی، بیماری کلیوی) دیس لیپو پروتئین ها شامل هیپرتری گلیسیریدمی با و بدون لیپوپروتئین نوع ۴ و ۵ می باشد

کارنیتین به عنوان یک کو فاکتور برای متابولیسم و حرکت اسیدهای چربی که زنجیر کربن آنها بیش از ۸ کربن می باشد و نولید انرژی لازم و ضروری است و عمدتا قادر است میزان دسترسی به منابع انرژی از اسیدهای چرب را افزایش دهد و انتقال مواد از غشا سلول به داخل میتوکندری را سرعت بخشد و می تواند به عنوان مکمل غذایی برای انواع دام (طیور، خوک، گاو و اسب) آبزیان (ماهی و میگو) و حیوانات خانگی (سگ و گربه) مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به اینکه اصلی ترین نقش ال کارنیتین در بدن، انتقال اسیدهای چرب بلند زنجیر از سیتوزول به میتوکندری به منظور بتا اکسیداسیون اسیدهای چرب می باشد، لذا افزودن ال کارنیتین منجر به بهره گیری موثرتر از اسیدهای چرب موجود در جیره جهت سوخت و ساز و تولید انرژی می شود. در نتیجه اسیدهای چرب نمی توانند به شکل تری گلیسیرید در بافت چربی تجمع پیدا کنند که منجر به کاهش ذخیره چربی در بدن خواهد شد (ربیعی و اس زیلاجی، ۱۹۹۸). ۹۸ درصد از کارنیتین موجود در بدن در عضله قلب و عضلات اسکلتی و کبد وجود دارد. کارنیتین در تمام انواع سلول ها وجود دارد حتی در سلول های فاقد اکسیداسیون میتوکندریال اسید چرب مانند نورون ها و گرانولیست ها و حتی گلبول های قرمز خون که فاقد میتوکندری هستند وجود دارد. کارنیتین یک پودر کریستاله سفید یا بی رنگ و نم گیر و محلول در آب و الکل گرم و نامحلول در استون و اتر و بنزن است. محلول ۵ درصد آن در آب دارای pH بین ۵٫۵ تا ۹٫۵ است.

 ۱-۴-کیفیت جوجه

جوجه کشی تاثیر زیادی در پرورش موفق جوجه گوشتی دارد. فرآیند جوجه درآوری از تولید تخم مرغ تا رسیدن جوجه به فارم پرورش تنش زا می باشد و باید سعی شود که تنش ها به حداقل برسد تا جوجه هایی با کیفیت خوب تولید گردد.

۱-۵ -مشخصات بک جوجه با کیفیت بالا

به اندازه کافی خشک باشد و ناف کاملا ترمیم یافته باشد.

فعال و سرزنده و دارای چشمانی شاداب و روشن باشد.

پاها دارای رنگ روشن بوده و هنگام لمس کردن خشک و زبر نبوده و عاری از مفصل قرمز باشد(red hock) باشند.

فاقد هرگونه عارضه مادرزادی نظیر انحراف پا، گردن و نوک متقاطع باشد.

۱-۶-مدیریت پرورش

بر مدیریت مناسب اوایل دوران زندگی جوجه گوشتی تاکید زیادی شده است. زیرا نحوه رشد جوجه ها در دو هفته اول، عملکرد آتی پرنده را مشخص می نماید. لذا بهبود شرایط مدیریت در اوایل دوران پرورش در بهبود عملکرد نهایی پرنده موثر می باشد. دو ساعت پس از جوجه ریزی، پرنده ها را بررسی نمایید و از آسایش آنها اطمینان حاصل نمایید.

۱-۷-مدیریت آب

آب یک ماده غذایی ضروری است که بر تمامی اعمال فیزیولوژیک پرنده تاثیر می گذارد. بسته به سن، ۶۵ تا ۷۸ درصد وزن پرنده را آب تشکیل می دهد. فاکتورهایی مانند درجه حرارت، رطوبت نسبی، ترکیب جیره و افزایش وزن بدن بر روی میزان آب مورد نیاز پرنده موثر می باشند. کیفیت مناسب آب در پرورش مرغ گوشتی از ضروریات است. با اندازه گیری pH و میزان مواد معدنی و آلودگی های میکروبی کیفیت آب باید مورد ارزیابی قرار گیرد. با افزایش سن طیور، میزان مصرف آب افزایش می یابد. اگر مصرف آب در هر مرحله کاهش داشته باشد، باید سلامت گله، شرایط محیطی و یا شرایط مدیریتی مورد بررسی قرار گیرد.

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق استرس اکسیداتیو و جزئیات مرتبط با آن و معرفی ال- کارنیتین و نقش آن در بدن و تأثیر فعالیت بدنی بر شاخص های استرس اکسیداتیو
  • تحقیق عوامل مؤثر بر نیاز طیور به اسیدآمینه ها و اثرات استفاده ال-کارنیتین و لیزین و متیونین در تغذیه طیور
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.