تحقیق فناوری مجازی‌سازی و فناوری پردازش ابری

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق فناوری مجازی‌سازی و فناوری پردازش ابری دارای ۴۷ صفحه می باشد فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

فصل اول: مقدمه    ۵
مقدمه    ۵
فصل دوم: فناوری مجازیسازی و فناوری پردازش ابری    ۷
۲-۱ مقدمه    ۸
۲-۲ مجازیسازی    ۸
۲-۲-۱ مزایا و کاربردهای مجازیسازی    ۱۱
۲-۲-۲ مجازیسازی در سطوح مختلف معماری    ۱۳
۲-۲-۲-۱ مجازیسازی در سطح معماری مجموعه دستورالعمل    ۱۶
۲-۲-۲-۲ مجازیسازی در سطح انتزاع سخت افزار    ۱۷
۲-۲-۲-۳ مجازی‏سازی در سطح سیستم ‏عامل    ۲۱
۲-۲-۲-۴ مجازیسازی در سطح هسته لینوکس    ۲۲
۲-۲-۲-۵ مجازیسازی در سطح زبان برنامه نویسی    ۲۲
۲-۲-۲-۶ مجازی‏سازی در سطح کتابخانه    ۲۵
۲-۳ پردازش ابری    ۲۵
۲-۳-۱ مزایای پردازش ابری    ۲۷
۲-۳-۲ معایب پردازش ابری    ۲۸
۲-۳-۳ انواع پردازش ابری    ۲۹
۲-۳-۳-۱ ابر عمومی    ۳۰
۲-۳-۳-۲ ابر خصوصی    ۳۰
۲-۳-۳-۳ ابر ترکیبی    ۳۱
۲-۳-۴ سرویس های رایج پردازش ابری    ۳۱
۲-۴ تداخل کارایی    ۳۲
۲-۵ تحقیقات مرتبط    ۳۲
فصل سوم:تداخل عملکرد    ۳۶
۳-۱ تداخل عملکرد    ۳۷
۳-۲ دلایل بروز تداخل عملکرد    ۳۷
۳-۳ سنجش تداخل    ۳۸
۳-۳-۱ تجهیزات و ابزارهای مورد نیاز    ۳۹
۳-۳-۲ ترکیب بارهای کاری از نوع پردازشی و شبکه    ۴۰
۳-۳-۳ ترکیب بارهای کاری از نوع شبکه    ۴۱
۳-۳-۴ فرمول‌بندی تداخل عملکرد    ۴۲
۳-۴ الگوریتم زمانبندیIAS    ۴۳
منابع    ۴۶

منابع

۱-G. Casale, S. Kraft, D. Krishnamurthy, A Model of Storage I/O Performance Interference in Virtualized Systems, in, Distributed Computing Systems Workshops (ICDCSW) 31st International Conference, London, UK, 2011.

۲-Z. Qian, T. Tung, A Performance Interference Model for Managing Consolidated Workloads in QoS-Aware Clouds, Cloud Computing (CLOUD), 2012 IEEE 5th International Conference on, Seoul, 2012.

۳-X. Pu, L. Liu, Y. Mei, S. Sivathanu, Y. Koh, C. Pu, Understanding Performance Interference of I/O Workload in Virtualized Cloud Environments, in:  Proceedings of the 2010 IEEE 3rd International Conference on Cloud Computing, IEEE Computer Society, 2010, pp. 51-58.

۴-K. Jian, Z. Xu-Dong, N. Wen-wu, Z. Jun-wei, H. Xiao-ming, Z. Jian-gang, X. Lu, A Performance Isolation Algorithm for Shared Virtualization Storage System, in, IEEE, 2009, pp. 35-42.

۵-M. Sharifi, M. Najafzadeh, H. Salimi, Co-management of power and performance in virtualized distributed environments, in:  Proceedings of the 6th international conference on Advances in grid and pervasive computing, Springer-Verlag, Oulu, Finland, 2011, pp. 23-32.

۶-J.Y. Zhang, A. Sivasubramaniam, Q. Wang, Storage Performance Virtualization via Throughput and Latency Control, in, Modeling, Analysis, and Simulation of Computer and Telecommunication Systems, 13th IEEE International Symposium, 2005.

۷-L. Cherkasova, R.Gardner, Measuring CPU overhead for I/O processing in the Xen virtual machine monitor, in, Proc. of 2005 USENIX Annual Technical Conference, Anaheim, CA, USA, 2005.

۸-Kivity, Y. Kamay, D. Laor, Kvm: The linux virtual machine monitor, in, Linux Symposium, 2007.

۱۶-۹-J. Bruno, J. Brustoloni, E. Gabber, Disk scheduling with quality of service guarantees, 1999.

۱۰-J. Munro, Virtual machines and vmware, in, PC Magazine, 2001.

۱۱-I. Foster, Y. Zhao, I.Raicu, S. Lu, Cloud computing and grid computing 360-degree compared, In, IEEE, pp 1-10, 2009.

۱۲-R.C. Chiang, H.H. Huang, TRACON: interference-aware scheduling for data-intensive applications in virtualized environments, in, IEEE, 2011, pp. 1-12.

۱۳-R. Rose, Survey of system virtualization techniques, Technical report,08-Mar-2004.

۱۴-Q. Zhang, L. Cheng, R. Boutaba, Cloud computing: state-of-the-art and research challenges, in, Journal of Internet Services and Applications, May 2010.

فصل اول: مقدمه

مقدمه

مجازی‌سازی یکی از تکنیک‌های پایه در معماری مراکز است که به خصوص در سالهای اخیر به طور چشمگیری در راه‌اندازی خدمات الکترونیک به‌ کار می‌رود. این فناوری با ایجاد ماشین‌های مجازی بر روی یک سخت‌افزار، امکان استفاده‏ی بهینه از سخت‌افزار و سهولت در نگهداری را فراهم نموده و راندمان و دسترس‌پذیری منابع را به طور قابل توجهی بالا می‌برد. با این وجود تمامی مزایای این فناوری، استفاده‏ی بهینه از امکانات آن امری ضروری در جهت حفظ کارایی سیستم خواهد بود.

در چند سال اخیر، فناوری مجازی­سازی به دلیل مزیت‌های فراوان آن مانند استفاده‏ی بهینه از منابع، دسترس­پذیری بالا و جداسازی محیط‌های اجرایی مورد توجه ویژه‌ای قرار گرفته است. با وجود این مزایا، این فناوری در بسیاری از موارد کارایی مناسبی را از نظر کارایی ترکیب و نحوه‏ی زمان‏بندی ماشین‌های مجازی فراهم نمی­کند. به این معنا که کارایی برنامه­های کاربردی در محیط‌های مجازی نسبت به کارایی برنامه‌کاربردی زمان اجرا بر روی یک ماشین فیزیکی راضی کننده نیست. ناظر ماشین مجازی، وظیفه‏ی تخصیص منابع فیزیکی به ماشین­های مجازی را بر عهده دارد. به دلیل مشترک بودن منابع فیزیکی و سربار ناشی از این اشتراک، رفتار هر یک از ماشین­های مجازی بر نحوه عملکرد دیگر ماشین­های مجازی در حال اجرا اثر خواهد گذاشت و تداخل انواع بارکاری مربوط به برنامه­های کاربردی باعث ایجاد تغییرات قابل توجه در زمان اجرای برنامه­های کاربردی می­شود. بنابراین به نظر می‌رسد با محبوب‌تر شدن فناوری مجازی‌سازی، مساله‏ی زمانبندی ماشین‌های مجازی متمرکز با در نظر گرفتن تداخل نوع بارکاری آنها امری ضروری است.

جداسازی یکی از مهم‌‌ترین امتیازات فناوری مجازی­سازی به شمار می‌آید. یکی از مهم‌ترین جنبه‌های جداسازی، جداسازی کارایی[۱] است، به این معنا که عملکرد ماشین‌‌های مجازی بر روی یک بستر فیزیکی مشترک، نباید بر روی کارایی دیگر ماشین­های مجازی در حال اجرا تاثیرگذار باشد و هر ماشین مجازی به طور کاملا مستقل از دیگر ماشین‌های در حال اجرا بر روی میزبان مشابه عمل نماید. مجازی‌سازی‌ امکان اجرای برنامه‌های متنوع در محیط‌های مجزا را از طریق ایجاد چندین ماشین مجازی بر روی بسترهای سخت‌افزاری ایجاد می‌کند. در مجازی‌سازی، اشتراک منابع بین ماشین­های مجازی از طریق ناظر ماشین مجازی انجام می­گیرد. اگرچه ناظرها قادر به تسهیم منابع و اختصاص هر یک از سهم­ها به ماشین­های مجازی هستند اما تحقیقات نشان می‌دهد که برنامه­های کاربردی که بر روی ماشین­های مجازی در حال اجرا هستند بر نحوه عملکرد برنامه­های کاربردی در حال اجرا بر روی ماشین­های همسایه تاثیر خواهند داشت. در واقع میزان تداخل[۲]، وابسته به درجه رقابت همزمان برنامه­های در حال اجرا برای کسب منابع اشتراکی است. در عمل به دلیل مشترک بودن منابع فیزیکی، رفتار هر یک از ماشین‌های مجازی بر نحوه عملکرد دیگر ماشین­های مجازی در حال اجرا اثر خواهد گذاشت و تداخل انواع بارکاری[۳] مربوط به برنامه­های کاربردی باعث ایجاد تغییرات قابل توجه در کارایی برنامه­های کاربردی می­شود.

نوشتار در سه فصل که فصل اول مقدمه و در فصل دوم ابتدا شرحی کامل بر فناوری مجازی‌سازی و مزایا و معایب آن خواهیم داشت. سپس به فناوری پردازش ابری خواهیم پرداخت. در ادامه اشاره‌ای به تحقیقات مرتبط و کارهای انجام شده‏ی قبلی داشته و چالش‌های موجود را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

در فصل سوم ابتدا به تعریف پدیده تداخل عملکرد و دلایل بروز آن می‌پردازیم. سپس به شرح آزمایش‌های تجربی برای سنجش میزان تداخل پرداخته و در نهایت مدل تداخل عملکرد را تعریف می‌کنیم.

فصل دوم: فناوری مجازی‌سازی و فناوری پردازش ابری

۲-۱ مقدمه

مجازی‌سازی یکی از تکنیک‌های پایه در معماری مراکز است که به خصوص در سال‏های اخیر به طور چشمگیری در راه‌اندازی خدمات الکترونیک به‌ کار می‌رود. این فناوری با ایجاد ماشین‌های مجازی بر روی یک سخت‌افزار، امکان استفاده‏ی بهینه از سخت‌افزار و سهولت در نگهداری را فراهم نموده و بازدهی و دسترس پذیری منابع را به طور شگفت‌انگیزی بالامی‌برد. در حال حاضر مجازی‌سازی جزء جدایی‌ناپذیر راه‌اندازی مراکز داده بوده و بدون آن، ایجاد مراکز داده شامل خرید و نصب سخت‌افزارهای زیاد، اتلاف سرمایه‌گذاری و عدم استفاده کارا از امکانات مهیا شده خواهد بود.

کامپیوترهای مدرن امروزی جزء وسایل بسیار پیشرفته‏ی ساخته شده‏ی دست بشر تلقی می‌گردند. کامپیوترها از میلیونها تراشه تشکیل شده‌اند که هرکدام از بیلیونها ترانزیستور استفاده می‌کنند و تمامای قطعات به وسایل ورودی/خروجی و شبکه‌های مختلف متصل هستند تا درنهایت سیستم‌های نرم‌افزاری بتوانند بر روی تمام این‏ها قرار گرفته و کار نهایی را انجام دهند. کلید اصلی مدیریت پیچیدگی در سیستم‌های کامپیوتری انجام کارها بصورت انتزاعی وقراردادن لایه‌ای بین هر مرحله و مرحله بعد است تا پیچیدگی‌ها از دید کاربر مخفی بماند. این انتزاع باعث می شود که طراحی در مراحل بالاتر آسان‌تر شده و بدون توجه به مراحل پایین انجام شود. انتزاع خود دارای مراحل بیشماری است که از مراحل سطح پایین که عملا با سخت‌افزار محض سروکار دارد شروع شده و به مراحل سطح بالا که مراحل انتزاعی نرم‌افزاری هستند ختم می‌‏گردد. درمراحل سطح پایین فقط سخت‌افزار و اجزای فیزیکی وجود دارند و در مراحل سطح بالا اجزاء تشکیل دهنده همگی نرم‌افزاری هستند و محدودیت‌های سخت‏افزاری را ندارند. مجازی‏سازی فناوری است که با قرار دادن لایه‏های انتزاعی در سطوح معماری سیستم، پیچیدگی کار با منابع را از دید کاربران نهایی سیستم کاهش می‌دهد.

۲-۲ مجازی‌سازی

فناوری مجازی‌سازی بر خلاف تصور افرادی که آن را یک فناوری نوین به حساب می‌آورند، مربوط به دهه ۷۰ میلادی یعنی نزدیک به ۴۰ سال پیش است، یعنی زمانی که شرکت IBM یکه‌تاز عرصه محاسبات دیجیتالی و رایانه‌ها بود. مفهوم ماشین مجازی برای اولین بار در سال ۱۹۶۰ توسط IBM برای دسترسی تعاملی و همزمان به ماشین‌های بزرگ[۴] توسعه داده شد. هر ماشین مجازی به عنوان نمونه‌ای از یک ماشین فیزیکی به گونه‌ای استفاده می‌شد که به کاربران توهم استفاده‏ی مستقیم از ماشین مجازی را می‌داد که راهی شفاف[۵] برای فعال‌سازی تسهیم زمانی[۶] و تسهیم منابع[۷] در سخت‌افزارهای بسیار گران بود. هر ماشین مجازی یک کپی محافظت شده و مجزا از سیستم زیرین بود. کاربران قادر بودند بدون ترس از ایجاد اختلال توسط ماشین‌های مجازی دیگر در حال اجرا بر روی ماشین فیزیکی مشابه، برنامه‌های کاربردی خود را توسعه، آزمایش و اجرا نمایند. مجازی‌سازی با افزایش تعداد کاربرانی که به طور همزمان بر روی ماشین فیزیکی کار می‌کنند موجب کاهش هزینه‌های دسترسی به سخت‌افزار و بهبود بهره‌وری می‌شد. در واقع سیستم‌عامل‌های موجود دهه ۶۰ و ۷۰ میلادی اساساً بر پایه‏ی اشتراک منابع سخت‌افزاری یا همان مجازی‌سازی کار می‌کردند و اصولاً به دلیل گرانی منابعی نظیر حافظه، دیسک، پردازنده مرکزی و سایر ملحقات آن امکان بهره‌برداری غیر اشتراکی بسیار پرهزینه بود.

[۱] Performance Isolation

[۲] Interference

[۳] Workload

[۴] Mainframe

[۵] Transparent

[۶] Time-Sharing

[۷] Resource-Sharing

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید.

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق فناوری مجازی‌سازی و پردازش ابری و مزایا و معایب آن
  • تحقیق مبانی بینشی و ارزشی علم و فناوری (از نگاه اسلام)
  • تحقیق مفاهیم فناوری و ارزیابی توانمندی تکنولوژی و رویکردها و مدل های آن
  • برچسب ها : , , , , , , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      شنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.