پیشینه تحقیق اهداف گزارشگری مالی وصورت جریان وجوه نقد

پیشینه تحقیق و پایان نامه و پروژه دانشجویی

پیشینه تحقیق اهداف گزارشگری مالی وصورت جریان وجوه نقد دارای ۳۰ صفحه می باشد   فایل پیشینه تحقیق به صورت ورد  word و قابل ویرایش می باشد. بلافاصله بعد از پرداخت و خرید لینک دنلود فایل نمایش داده می شود و قادر خواهید بود  آن را دانلود و دریافت نمایید . ضمناً لینک دانلود فایل همان لحظه به آدرس ایمیل ثبت شده شما ارسال می گردد.

فهرست مطالب

۲-۱- مقدمه    ۴
۲-۲- اهداف گزارشگری مالی    ۴
۲-۳- نقش صورت های مالی در تحقق اهداف گزارشگری مالی    ۶
۲-۴-اهداف گزارشگری مالی وصورت جریان وجوه نقد    ۷
۲-۵ – صورت جریان وجوه نقد    ۸
۲-۶- طبقه بندی اقلام  در صورت جریان  وجوه نقد    ۹
۲-۷- فعالیت های عملیاتی    ۱۰
۲-۸- بازده سرمایه گذاری ها و سود پرداختی بابت تامین مالی    ۱۰
۲-۹- مالیات بر درآمد    ۱۱
۲-۱۰- فعالیت های سرمایه گذاری    ۱۱
۲-۱۱- فعالیت های تامین مالی    ۱۲
۲-۱۲- روشهای محاسبه جریان های نقدی ناشی از فعالیتهای عملیاتی    ۱۲
۲-۱۳- ساختار دارایی ها    ۱۳
۲-۱۴- ساختار بدهی ها    ۱۶
۲-۱۵- ساختار سرمایه    ۱۷
۲-۱۶- رابطه جریان وجوه نقد با ساختار دارایی و سرمایه    ۱۸
۲-۱۷- رابطه تکانه جریان وجوه نقد با ساختار دارایی و سرمایه    ۱۹
۲-۱۸- پیشینه تحقیق    ۲۳
منابع و مأخذ    ۲۸

منابع

 ۱ـ عالی ور، ع.،۱۳۸۳، صورت‌های مالی اساسی.، تهران: انتشارات مرکز تحقیقات تخصصی حسابداری و حسابرسی، سازمان حسابرسی، نشریه شماره ۷۶، چاپ سیزدهم، ص۱۰۳ .

۲- بهرامفر، ت. و مهرانی، س.، ۱۳۸۴،  بررسی رابطه بین نسبت های نقدینگی و نسبت های حاصل از صورت جریان وجوه نقد جهت ارزیابی تداوم فعالیت شرکت ها، بررسی ها ی حسابداری و حسابرسی، شماره ۴۰، صفحه ۵-۴ .

۳- اعتمادی، ح. و تاری وردی، ی.، ۱۳۸۵، تاثیر نحوه ی ارایه ی صورت جریان وجوه نقد بر قضاوت های سرمایه گذاران حرفه ای، بررسی های حسابداری و حسابرسی، شماره ۴۵، صفحه ۷۱-۷۰ .

۴ ـ  همتی، ح.، ۱۳۸۳، حسابداری میانه ۲٫، تهران: انتشارات ترمه، چاپ دوم، صص ۴۷۴-۴۱۴ .

۵ـ خواجوی، ش.، ۱۳۸۸، حسابداری مالی.، تهران: انتشارات ترمه، چاپ دوم، ص ۶ .

۶ـ عالی‌ور، ع.،  ۱۳۷۶،  صورت گردش وجوه نقد.، تهران: انتشارات  مرکـــز تحقیقات تخصصی حسـابداری و حسابرسی، سازمان حسابرسی، نشریه شماره ۹۷، صص۱۰-۳ .

۷- تقوی، م.، ۱۳۸۵، مدیریت مالی۲، تهران: انتشارات دانشگاه پیام نور، چاپ پنجم، صص۱۱-۱۱۲ .

۸ ـ اسکندری، ج.، ۱۳۸۶، حسابداری مالی.، تهران: انتشارات کیومرث، چاپ اول، ص ۷۹-۴۷ .

۹- خلیلی شورینی، س.، ۱۳۸۵، روش‌های تحقیق در علوم انسانی.، تهران: انتشارات یادواره کتاب، چاپ چهارم، ص ۳۶ .

 ۲-۱- مقدمه

حسابداری به عنوان یک سیستم اطلاعاتی، بایستی به صورت کارا، اطلاعات صحیح و به موقع را در اختیار استفاده کنندگان قرار دهد، تا آنها  از این اطلاعات به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری های خود استفاده نمایند. اطلاعات این سیستم زمـــانی مفید و اثر گذار خواهد بود، که با شیوه ی قاعده مندی تهیه شده باشند.

ترازنامه منعکس کننده ساختار مالی یک بنگاه در یک مقطع زمانی است. صورت حساب سود و زیان نیز عملکرد مالی بنگاه را در طی یک دوره زمانی نشان می دهد. صورت گردش وجوه نقد، مدیریت وجوه نقد را ارائه می نماید. جریان های ورود و خروج وجه نقد یک واحـد انتفاعی جزء اساسی ترین رویدادهایی است که شالوده بسیاری از تصمیم گیری ها و قضاوتهای سرمایه گذاران، اعتبار دهندگان و برخی دیگر از گروه ها ی عمده استفاده کننده  از اطلاعات مالی درباره آن واحد انتفاعی را تشکیل می دهد.

از آنجایی که استفاده کنندگان برون سازمانی نمی توانند مستقیماً اطلاعات مالی مشخصی را از واحد تجاری خواستار شوند، ناگزیر باید به صورت های مالی اساسی با توجه به کلیه هدفها، مفاهیم، ویژگی ها و محدودیتهای آن اتکاء کنند، در چنین شرایطی سازمان بورس اورا ق بهـــادار می تواند نیازهای اطلاعاتی این قشر از استفاده کنندگان را تامین نماید.

۲-۲- اهداف گزارشگری مالی

اهداف گزارشگری مالی، از نیازها و خواسته های استفاده کنندگان خــارجی سرچشمه می گیرد. هدف اصلی گزارشگری مالی خارجی بیان اثرات اقتصادی رویدادها و عملیات مالی موثر بر وضعیت عملکرد واحد تجاری برای اشخاص خارج از واحد تجاری، جهت کمک به آنان در اتخاذ تصمیمات مالی در ارتباط با واحد تجاری است. ابزار اصلی انتقال  اطلاعات به  اشخاص مزبور، صورتهای مالی اساسی  است، که محصول  نهایی فرآیند حسابداری و گزارشگری مـــالی محسوب می شود[۱].

اگـر کلیه استفاده کنندگان خارجی نیازها و علایق یکسانی می داشتند، بیان و توصیف هدف های گزارشگری مالی خارجی آسان تر بود، اما چنین نیست و نیازها و علایق این گروه از استفاده کنندگان بسیار متفاوت وگوناگون  است. در حال حاضر گزارشگری مالی بر نیاز های اطلاعاتی برخی از استفاده کنندگان تاکید بیشتری دارد.  به عنوان مثال، در گزارشگری مالی فعلی بر نیازها و خواسته های کسانی که منابع مالی خود را قبلاً در واحد تجاری بکار انداخته اند، بیشتر از نیازهای اطلاعاتی سرمایه گذاران و اعتبار دهندگان بالقوه، توجه شده است [۱].  اهداف گزارشگری مالی به طور خلاصه درنمودار زیر منعکس شده است[۵].

۲-۳- نقش صورت های مالی در تحقق اهداف گزارشگری مالی

برای تحقق اهداف گزارشگری مالی باید اطلاعات بسیار متنوعی درباره واحدهای تجاری فراهم آید، که این نیز مستلزم تهیه و ارائه چندین صورت مالی است. به عبارت دیگر، هدفهای گزارشگری مالی ایجاب می کند که مجموعه ی کاملی از چندین صورت مالی مجزا و در عین حال مرتبط با یکدیگر ارائه شود[۱].

هر یک از صورت های مالی به صورت جداگانه و همچنین صورت های مالی اساسی در مجموع، در تحقق اهداف گزارشگری مالی نقش دارند. علاوه بر این، نقش اجزای تشکیل دهنده هر یک از صورت های مــالی اساسی را در تامین هدف های مزبور نباید نادیده گرفت. هریک از صورت های مالی، اطلاعات خاص و متفاوتی را ارائه می دهند[۲].

در حــال حاضر برای تحقق اهداف گزارشگری مالی، صورت های مالی اساسی زیر، تهیه وارائه  می شود[۴]:

۱- ترازنامه: منابع اقتصادی (دارایی ها )، تعهدات اقتصادی (بدهی ها) و علایق سهامداران، یا مالکین ( حقوق صاحبان سرمایه ) را در یک مقطع زمانی مشخص گزارش می کند.

۲- صورت سود  زیان: نتایج حاصل از عملیات و فعالیت یک واحد تجاری را در طی یک دوره معین نشان می دهد.

۳- صورت سود و زیان جامع: افزایش یا کاهش در حقوق صاحبان سرمایه، از بابت درآمد ها و هزینه های مختلف شناسایی شده دوره، اعم از تحقق یافته و تحقق نیافته را نشان می دهد.

۴- صورت جریان وجوه نقد: صورت جریان وجوه نقد، مبالغ وجوه نقد کسب شده و مصرف شده طی یک دوره زمانی مشخص را نشان می دهد.

۲-۴-اهداف گزارشگری مالی وصورت جریان وجوه نقد

واحـدهای تجــاری وجوه نقد خود را اساساً به خاطـر دستیابی به وجوه نقد بیشتر درمنابع غیر نقدی سرمایه گذاری می کنند. میزان موفقیت یا شکست  عملیات یک واحد تجاری را می توان از طریق نسبت   « مقدار فزونی  یا کاستی وجوه نقد برگشت شده از سرمایه گذاری، به وجوه نقد به کار رفته در سرمایه گذاری » محاسبه نمود[۱۵].

اعتقاد بر این است که اطلاعات مربوط به صورت جریان وجوه نقد باید برای استفاده کنندگان اطلاعات مالی، در درک بهترعملیات، ارزیابی فعالیتهای مالی، سنجش نقدینگی و توان واریز بموقع بدهیها، تفسیر اطلاعات مربوط به سود آوری و نهایتاً ارزیابی فعالیتهای تامین مالی و سرمایه گذاری واحدهای تجاری، از راههای زیر سودمند واقع شود [۶].

۱- کمک مستقیم به ارزیابی دورنمای آتی گردش وجوه نقد

۲- کمک به شناسایی ارتباط بین سود خالص و خالص گردش وجوه  نقد

۳- بهبود قابلیت مقایسه اطلاعات منعکس در گزارشگری مالی

۴- فراهم کردن اطلاعات مربوط به کیفیت سود حسابداری

50,000 ریال – خرید

تمامی فایل های پیشینه تحقیق و پرسشنامه و مقالات مربوطه به صورت فایل دنلودی می باشند و شما به محض پرداخت آنلاین مبلغ همان لحظه قادر به دریافت فایل خواهید بود. این عملیات کاملاً خودکار بوده و توسط سیستم انجام می پذیرد. جهت پرداخت مبلغ شما به درگاه پرداخت یکی از بانک ها منتقل خواهید شد، برای پرداخت آنلاین از درگاه بانک این بانک ها، حتماً نیاز نیست که شما شماره کارت همان بانک را داشته باشید و بلکه شما میتوانید از طریق همه کارت های عضو شبکه بانکی، مبلغ  را پرداخت نمایید. 

مطالب پیشنهادی:
  • تحقیق مفهوم سود و هدف ازگزارشگری مالی ، مدیریت سود و روش های ارزیابی و دیدگاه های آن
  • تحقیق گزارشگری مالی در امر سرمایه گذاری و نظریه ارزشیابی و مدلهای ارزشیابی سهام عادی و روشهای سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار
  • تحقیق اطلاعات حسابداری و گزارشگری مالی و محافظه کاری و معیارهای ارزیابی آن و بازده و بازده غیرمنتظره
  • تحقیق گزارشگری مالی، سود، کیفیت سود، مدیریت سود ، کیفیت گزارشگری مالی،سرمایه گذاری و همچنین کارایی سرمایه گذاری
  • تحقیق محافظه کاری در گزارشگری مالی و معیارهای ارزیابی آن و رابطه عدم تقارن زمانی سود با نسبت MTB
  • برچسب ها : , , , , , , , , , ,
    برای ثبت نظر خود کلیک کنید ...

    به راهنمایی نیاز دارید؟ کلیک کنید

    جستجو پیشرفته

    دسته‌ها

    آخرین بروز رسانی

      یکشنبه, ۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳
    اولین پایگاه اینترنتی اشتراک و فروش فایلهای دیجیتال ایران
    wpdesign Group طراحی و پشتیبانی سایت توسط digitaliran.ir صورت گرفته است
    تمامی حقوق برایpayandaneshjo.irمحفوظ می باشد.